Vertaa 15 000 Euron Lainat

Tältä sivulta löydät vertailussa 15000 euron lainaa netissä tarjoavat palvelut. Aloita vertailu asettamalla alla olevaan lainahakuun summaksi 15000 euroa ja ikäsi, niin pääset vertailemaan juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja.

Voit suodattaa lainapalvelut lainatuotteen perusteella tai järjestellä ne pankin nimen, suosituimmuuden tai korkotason perusteella.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Lainaa 15 000 Euroa Alkaen 4,5 % Koroilla

lainaa 15000 euroa

Vertailustamme löydät helposti ja nopeasti sinulle sopivimman paikan hakea lainaa 15000 euroa tilille. Vertailun avulla saat alustavasti hyvän kuvan siitä mistä sinun kannattaa lainaa lähteä hakemaan. Jos kuitenkin haluat säästää aikaasi, niin voit myös kilpailuttaa lainat suoraan kauttamme.

Kilpailutamme puolestasi yli 20 lainantarjoajaa yhdellä ilmaisella hakemuksella. Saat useita lainatarjouksia minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Näistä tarjouksista voit valita itsellesi sopivimman.

Miten Lainaa Haetaan

Jos kuitenkin päätit vertailla lainoja itse, niin sekään ei tänä päivänä ole kovin työläs prosessi. Lainaa voit hakea haluamastasi paikasta suoraan netissä. Valitse yltä haluamasi lainapalvelu, siirry palvelun sivustolle ja täytä lainahakemus.

Hakemuksen täyttämisen jälkeen tunnistaudut turvallisesti verkkopankkitunnuksilla ja saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Jos hyväksyt lainatarjouksen, niin allekirjoita sopimus sähköisesti ja laina maksetaan tilillesi normaalisti jo saman vuorokauden aikana.

HUOM! Itse lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta eri paikasta.

Mitä Ehtoja Hakijan Tulee Täyttää?

Lainaehdot vaihtelevat hieman eri lainapalveluiden välillä mutta yleisesti ottaen 15 000 euron lainan saamiseen vaaditaan vähintään seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 20-vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Vähintään 10 000 € suuruiset vuosittaiset bruttotulot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Verkkopankkitunnukset

Tarvitsenko Lainalle Vakuuksia Tai Takaajia?

Listaamme tällä sivustolla ainoastaan palveluita, joiden kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Poikkeuksena sääntöön mainittakoon Tando Lainapalvelu, joka tarjoaa nk. takaajalainaa. Takaajalaina tarkoittaa sitä että sinulta ei vaadita esim. tuloja tai puhtaita luottotietoja lainan saamiseksi. Takaajalainassa lainan takaisinmaksu varmistetaan takaajan avulla.

Jos siis olet menettänyt luottotietosi tai sinulla ei ole vakituisia tuloja, niin Tando on ainoa paikka mistä voit saada lainaa.

15 000 € Laina Lainojen Yhdistämiseen?

Tarvitsetko 15000 eurron suuruisen lainan yhdistääksesi useita kalliita pikaluottoja yhden lainan alle?

Ei hätää, lähes kaikki tämän sivuston vertailussa mainitut lainapalvelu tarjoavat mahdollisuuden myös lainojen yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen on erinomainen ajatus silloin jos nykyisten lainojen kuukausierät käyvät kukkarolle liian kalliiksi.

Yhdistämällä lainat säästät myös lainan kuluissa ja koroissa hyvin todennäköisesti sievoisen summan. Ole kuitenkin tarkkana ettet ajaudu samaan tilanteeseen missä olet nyt sen jälkeen kun olet yhdistänyt lainasi.

Jos et saa yhdistelylainaa miltään rahoituslaitokselta, niin voit harkita velkojen yhdistämistä myös Takuusäätiön avulla.

Netin Parhaat Lainavertailut

Lainaanyt.fi sivuston ylpeydenaihe on se että pyrimme pitämään lainavertailumme mahdollisimman ajantasaisina ja puolueettomina, jotta juuri sinä löydät itsellesi sopivan lainapalvelun.

Jos et kuitenkaan löytänyt sivustoltamme sinulle sopivaa lainaa, niin netistä löytyy rutkasti myös muita 15 000 euron lainoja vertailevia sivustoja. Esim. Lainapanimo.fi ja Tuntitili.fi palvelut tarjoavat laadukkaita ja puolueettomia vertailuja.

Tutustu siis myös näihin vertailusivustoihin, jos jostain syystä et löytänyt meiltä sopivaa vaihtoehtoa.

Päivitetty: Maaliskuu 14, 2021

Lisää Lainavertailuja

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi sopivaa lainaa, niin tutustu myös muihin lainavertailuihimme alta:

Jaa Tämä