halvin kulutusluotto

Halvimmat Kulutusluotot Vertailussa

Mistä löytyy halvin kulutusluotto? Kulutusluottojen tarjoajia on lainamarkkinoilla tänä päivänä pilvin pimein ja kulut eri palveluiden välillä saattavat erota huomattavasti.

Tästä syystä on järkevää vertailla kulutusluottojen hintoja ennen lopullisen lainapäätöksen tekemistä. Tältä sivulta löydät listattuna netin halvimmat kulutusluotot.

Alla olevan vertailun avulla saat hyvän kuvan eri palveluiden tarjoamista lainasummista ja korkotasoista. Selaamalla sivua alaspäin löydät lisää vinkkejä edullisen kulutusluoton hakemiseen.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
  • Valitse Lainatuote:
  • Pikaluotto
  • Joustoluotto
  • Lainanvälitys
  • Kulutusluotto
  • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Mikä On Todellisuudessa Halvin Kulutusluotto?

Tähän kysymykseen on todella vaikeaa antaa suoraa vastausta. Lainojen hinnoittelu vaihtelee eri lainasummien ja maksuaikojen mukaan eri palveluiden välillä ja lopullinen korkotaso muodostuu jokaiselle hakijalle henkilökohtaisesti.

Tekemällä lainavertailun saat kuitenkin suuntaa antavan tiedon kunkin paikan hintatasosta ja tiedät siis mistä kulutusluottoa kannattaa ensimmäisenä lähteä hakemaan.

Kulutusluoton hakeminen on aina ilmaista eikä se sido sinua mitenkään, joten luottoa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta.

Kun teet lainavertailun, niin kannattaa kiinnittää suurin huomio lainan todelliseen vuosikorkoon. Tämä on korko johon sisältyy lainan kaikki kustannukset. Sen avulla saat siis erityisesti pidempien lainojen osalta selville kulutusluoton hintatason.

Säästä Aikaa Kilpailuttamalla Lainasi Lainanvälityspalvelun Kautta

Kulutusluottovertailun tekeminen on usein kovin työlästä ja vaatii aikaa. Onneksi tähän on tänä päivänä helpompikin tapa! Lainanvälityspalvelun avulla voit lähettää yhdellä hakemuksella tietosi useille kymmenille lainapalveluille.

Lähetettyäsi hakemuksen saat tarjouksia eri palveluilta sähköpostiisi ja voit valita näistä parhaiten sinulle soveltuvan. Lainanvälityspalveluita on markkinoilla kymmeniä, joten valinnanvaraa riittää.

Suosituimpina voidaan mainita Freedom Rahoitus, Siimpl ja Rahalaitos.

Mistä Kulutusluotto Nopeiten Tilille?

Jos tarvitset kulutusluottoa heti tilillesi, niin tämäkin on tänä päivänä mahdollista. Tekniikan kehittyessä kaikki kulutusluoton hakemiseen liittyvät asiat tapahtuvat sähköisesti, mikä tekee hakuprosessista sujuvan ja erittäin nopean.

Jos tarvitset rahat nopeasti tilillesi, niin pienempiä kulutusluottoja tarjoavien Vivuksen ja Credigon kautta voit saada luoton tilillesi jopa 15-minuutissa. Suurempien kulutusluottojen osalta käsittelyaika lainojen osalta on yleensä 1-3 arkipäivää, eli tässäkään tapauksessa rahojen saaminen tilille ei kestä kovin kauaa.

Mitä Kuluja Luotot Sisältävät?

Kulutusluottoihin sisältyy erilaisia kuluja ja näitä voi olla tavallisen kuluttajan joskus hieman vaikeaa ymmärtää. Alle olemme listanneet selityksen kaikista kulutusluottoihin normaalisti kuuluvista kuluista:

Nimelliskorko on pelkkä lainalle tuleva korko eikä se siis sisällä mitään muita kuluja koron lisäksi.

Todellinen Vuosikorko on korko, johon sisältyy koron lisäksi kaikki muuta lainaan tulevat kulut. Erityisesti pidemmissä lainoissa todellinen vuosikorko on mittari jota kannattaa tarkkailla.

Lainan Avausmaksu on kulu, jonka lainapalvelu veloittaa avatessaan sinulle lainan. Avausmaksun suuruus vaihtelee lainasumman mukaan ja liikkuu yleisesti n. 150-600 euron välillä. Matkkinoilta löytyy myös palveluita, jotka eivät veloita lainoistaan lainkaan avausmaksuja.

Nostopalkkio on kulu, jonka lainayhtiö perii siinä vaiheessa kun nostat luottoa tilillesi. Nostopalkkiota ei kuitenkaan yleensä peritä kulutusluottojen yhteydessä, vaan se liittyy enemmän joustoluottoihin.

Tilinhoitomaksu taas peritään yleensä kuukausittain lainan takaisinmaksun yhteydessä ja se on suuruudeltaan normaalisti 5-10 euron luokkaa. Nämä peruskulut saattavat vaihdella jonkin verran eri lainapalveluiden välillä, joten niiden huomioiminen halvimman kulutusluoton etsimisessä on tärkeää.

Kulutusluottojen Korkokatto

Vuonna 2019 kulutusluotoille määrättiin korkokatto, joka rajoittaa vakuudettomien lainojen nimelliskoron maksimissaan 20%. Vakuudettomista lainoista ei siis enää tarvitse maksaa järjettömän suuria korkoja, vaan korot ovat verrattavissa esim. luottokorttien vastaaviin.

Toisin oli ennen, jolloin pikavippifirmat perivät asiakkailtaan jopa satojen prosenttien vuosikorkoa. Tästä syystä suurella osalla ihmisistä on edelleen erittäin kielteinen kuva vakuudettomista luotoista.

Fakta on kuitenkin se että tänä päivänä vakuudeton kulutusluotto on ihan järkevä ratkaisu väliaikaisen rahapulan paikkaamiseen. Toki kannattaa aina muistaa että lainaa ei tule koskaan ottaa, jos ei ole takuita siitä pystyykö sen maksamaan takaisin.

Muista Nämä Ennen Luoton Hakemista

Yllä olevien vinkkien avulla löydät itsellesi varmasti halvan kulutusluoton lainamarkkinoilta. On kuitenkin tärkeää muistaa muutama asia ennen kuin lainaa lähdetään hakemaan:

1. Oma maksukyky kannattaa arvioida rehellisesti. Omaan tilanteeseen nähden ei missään tilanteessa kannata ottaa liian suurta lainaa. Vaikka laina olisi kuinka edullinen niin se ei auta siinä vaiheessa yhtään kun maksukyky ei riitä lyhentämään lainan kuukausieriä. Kulutusluotot ovat iso syy Suomalaisten velkaantumiseen ja tästä syystä laina kannattaa mitoittaa oman maksukyvyn puitteisiin sopivaksi.

2. Suunnittele lainan maksuaikataulu siten, että saat maksettua lainan pois mahdollisimman nopeasti. Vaikka pitkä maksuaika ja pienet kuukausierät houkuttelevat, niin pidempi laina tulee aina huomattavasti kalliimmaksi. Mitoita siis kuukausierä oman maksukykysi mukaan mahdollisimman tarkasti.

3. Lainan kokonaiskustannukset saattavat vaikuttaa todella houkuttelevilta lainanmyöntäjien ilmoittamien korkolaskelmien mukaan. Tulee kuitenkin aina muistaa että nämä ovat vain esimerkkilaskelmia, eivätkä siis toteudu suurimmalle osalle. Lainan korkotaso määräytyy aina henkilökohtaisen riskiarvioinnin perusteella ja on jokaiselle henkilökohtainen. Muista siis tarkistaa oma korkotasosi lainasopimuksesta ennen sen allekirjoittamista!

Mistä Olet Löytänyt Halvan Kulutusluoton?

Haluamme pitää tämän sivuston tiedot mahdollisimman paikkaansapitävinä ja näin palvella kuluttajia paremmin heidän lainatarpeissaan. Jos sinä olet siis löytänyt itsellesi halvan kulutusluoton, niin jaa tämä tieto ihmeessä myös muille kuluttajille kommentoimalla alle.

Otamme mielellämme vastaan myös muut kommentit ja palautteet.

Kiitos palautteestasi!

Päivitetty: Toukokuu 22, 2022

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää