Tuohi Mastercard – Kokemuksia Tuohi luottokortista

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Tuohi Mastercard
 • Lainatuote: Luottokortti
 • Jatkuva luotto
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Luottoraja 1000-10.000 euroa

Tuohi Mastercard Ominaisuudet

Tuohi Mastercard on Nordearahoituksen tarjoama vuosimaksuton luottokortti, johon on mahdollista saada 1000-10.000 euron suuruinen luottoraja.

Kortilla maksat kätevästi ostokset ympäri maailman yli 35 miljoonassa ostopaikassa ja saat aina ostoksillesi 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Korttia voit hakea jos olet 18-vuotta täyttänyt henkilö ja sinulla on vakituiset kuukausittaiset tulot. Myös puhtaat luottotiedot on edellytys kortin saamiselle.

Korttiin kuuluu hintaturvavakuutus, joka takaa kaikille Suomessa tehdyille ostoksille edullisimman hinnan. Jos siis löydät saman tavaran edullisemmin kuukauden kuluessa ostotapahtumasta, niin hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen.

Voit halutessasi pitää 2 lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lyhennysvapaan aikana et maksa lainkaan lyhennyksiä tai korkoa. Lyhennysvapaalta kertynyt korko lisätään seuraavaan kuukausierään.

Todellinen vuosikorko Tuohi Mastercardissa on 1500 euron luotolle 27,80 %.

Tuohi myöntää myös luottokortin opiskelijalle. Opiskelijan luottoraja on korkeintaan 2000 euroa ja voit saada sen, jos olet AMK-tai Yliopisto-opiskelija.

Tuohi ei juurikaan eroa muista vuosimaksuttomista luottokorteista ominaisuuksiltaan mutta yksi ominaisuus siitä puuttuu, nimittäin matkavakuutus.

Eli jos matkustelet paljon tai haluat tutustua saman tyyppiseen luottokorttiin, johon sisältyy myös matkavakuutus, niin suosittelemme tutustumaan erittäin suosittuun  Bank Norwegian luottokorttiin.

Kortin Hakeminen

 

Kortin hakeminen onnistuu suoraan netin kautta ja sinun ei tarvitse olla Nordea-pankin asiakas hakeaksesi korttia.

Voit siirtyä korttihakemukseen suoraan tästä. Kortin saavuttua saat käyttöösi ePalvelun, jonka avulla voit seurata korttisi tapahtumia ja tehdä muutoksia esim. käyttörajoihin.

Verkkohakemuksen lisäksi voit hakea Tuohi-korttia myös kumppaniliikkeistä. Näitä liikkeitä ovat mm. Masku, Tekniset, Unikulma ja Vepsäläinen.

Jos haet korttia opiskelijana niin sinun tulee liittää hakemukseen kopio opintosuoritusotteesta tai opiskelijakortista.

Liitä hakemuksen mukaan myös todiste opiskelustasi (kopio opintosuoritusotteesta tai opiskelijakortista) ammattikorkeakoulu-, yliopisto- tai korkeakoulussa Suomessa. Internetistä tulostettu opintosuoritusote on riittävä.

Kuka Voi Hakea Korttia?

Voit hakea Tuohi Mastercardia, jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet 18-vuotias
 • Asut vakituisesti suomessa
 • Omaat säännölliset tulot(Opiskelijalta ei vaadita tuloja)
 • Luottotietosi ovat puhtaat

Kortin Luottoraja

Tuohi Mastercardin luottoraja on 1000-10.000 euroa. Et kuitenkaan automaattisesti ole oikeutettu täyteen 10.000 euron luottorajaan, vaan päätös luottorajasta tehdään jokaisen asiakkaan kohdalla henkilökohtaisesti perustuen asiakkaan luottokelpoisuuteen.

Jos siis haet korttia 10.000 euron luottorajalla, niin voi olla että Tuohi ehdottaa luottorajaksesi pienempää summaa.

Hinnasto

Tuote Hinta
Avausmaksu 0 €
Vuosimaksu 0 €
Todellinen vuosikorko 27,80 % 1500 € luotolle(01/2020)
Tilinhoitomaksu 5 €/kk
Luottorajan muutos 10 €
Maksumuistutus 5 €

Apple Pay Ominaisuus

Voit liittää Tuohi-korttiisi kätevän Apple Pay ominaisuuden, jonka avulla maksat ostoksesi helposti kaupoissa iPhonella.

Voit ottaa Apple Payn käyttöösi muutamassa minuutissa Nordean verkkosivujen kautta.

Lisää tietoa Apple Paystä

Kortin Laskutus

Jos olet käyttänyt luottorajaasi, niin saat tästä laskun aina kerran kuukaudessa. Laskuun on merkitty minimierä, mikä sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä. Minimierä on 4 % jäljellä olevan luoton määrästä.

Jos olet siis käyttänyt luottoa esim. 2000 euroa, niin tällöin minimierä on 80 euroa.

Voit myös halutessasi lyhentää luottoa enemmän tai vaikka maksaa sen pois kokonaisuudessaan.

Kokemuksia Tuohi Mastercardista

Kyseessä on ihan kelvollinen vuosimaksuton luottokortti, jonka korkokulut sekä tilinhoitomaksut kulkevat aika lailla linjassa muiden vastaavien luottokorttien kanssa.

Ehdoton plussa tässä kortissa on se että se on mahdollista saada opiskelijana ja vielä 2000 euron luottorajalla. Yleensä opiskelijalle myönnetään luottokortti ainoastaan 1000 euron luottorajalla.

Miinuksena voidaan pitää sitä että korttiin ei kuulu matkavakuutusta. Todella suosittu Bank Norwegian luottokortti tarjoaa aika lailla samat ominaisuudet kuin Tuohi mutta siihen kuuluu lisäksi matkavakuutus.

Jos et ole vielä löytänyt itsellesi sopivaa luottokorttia, niin tutustu ehdottomasti myös sivustomme luottokorttivertailuun.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.tuohi.fi
 • Asiakaspalvelu: 0200 86210(ma-pe 8-18)
 • Kortin katoamisilmoitus: 020 333(24 h/vrk)
 • Osoite: Nordea Rahoitus Suomi Oy , Aleksis Kiven katu 9 , 00020 NORDEA

Kerro Kokemuksesi Tuohi Mastercardista

Jos sinulla on käytössäsi Tuohi Mastercard, niin jaa ehdottomasti kaikille kokemuksesi kyseisestä kortista.

Voit myös esittää kysymyksiä liittyen tähän korttiin. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman pian.

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

2 Kommenttia “Tuohi Mastercard – Kokemuksia Tuohi luottokortista”

 1. Tuohi Mastercard – Kokemuksia Tuohi luottokortista

  Ihmeellistä on se, kun hävitin MasyetCardin, niin lähettävät sen minun vanhaan osoitteeseen!!!??? En vaihda ja olen edelleen kirjoilla Tampereella, mutta muutin Kangaslammille Teknologiantie 5 A 3, Kangaslampi , 79480.
  Koska sain työpaikan sieltä paikkakunnalta.
  Miksi ette usko että asun täällä Kangaslammilla.? Olen töissä Kangaslammin Palvelukeskuksessa ollut jo 2.1.2021 alkaen ja olen edelleen. Eli en voi kuinkaan asua enää Tampereella, joten lähettäkää se uudi MasyetCard minulle Kangaslammin osoitteeseen kiitos, sillä Tampereella minulla ei oke enää asuntoa ja se jossa asuin on siinä joku muu vuokralainen ny !

  1. Post
   Author
   Tuohi Mastercard – Kokemuksia Tuohi luottokortista

   Hei Satu,

   Lainaanyt.fi on lainojen ja luottokorttien vertailusivusto. Me emme siis itse myönnä esim. Tuohi Mastercard kortteja tai mitään muitakaan lainoja. Olisitko siis yhteydessä suoraan Tuohi Mastercardin asiakaspalveluun tästä uuden kortin lähetyksestä.

   Timo
   Lainaanyt.fi

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää