St1 Visa – Kokemuksia autoilijan luottokortista

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

st1 visa
  • Lainatuote: Luottokortti
  • Jatkuva luotto
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Luottoraja 1000-5000 euroa

St1 Visa Luottokortti

St1 Visa on Ikano Bankin myöntämä luottokortti, joka sopii erityisesti paljon autoilevalle ihmiselle. St1 Visalla saat aina etua 2 %/litra kun tankkaat joko St1 tai Shell huoltoasemilla. Bensiinin lisäksi saat saman edun myös autosi pesuista sekä ruokailuista.

Luottoraja kortilla on 1000-5000 euroa ja sitä voit hakea, jos olet täysi-ikäinen raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö.

Kortille saat jopa 40 vuorokautta korotonta maksuaikaa ostoksillesi sekä runsaasti tarjouksia eri yhteistyökumppaneilta. Myös autoilijan tapaturmavakuutus sisätyy korttiin.

Kortti on vuosimaksuton, eli maksat ainoastaan korkoa käyttämästäsi luotosta.

St1 Visa on loistava luottokortti paljon autoilevalle. Jos kuitenkin et aja työksesi, niin parempiakin vaihtoehtoja löytyy. Esim Bank Norwegian luottokortti on huomattavasti joustavampi vaihtoehto ja sisältää esim. matkavakuutuksen.

Tutustu myös kattavaan luottokorttivertailuumme, josta löydät kaikki Suomen suosituimmat luottokortit.

Kuka Voi Hakea St1 Visaa?

Jos haluat saada itsellesi käyttöön St1 Visan, niin sinun täytyy olla 18-vuotta täyttänyt Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa.

Luottoraja kortilla on 1000-5000 euroa ja se määräytyy sinulle tulojesi mukaan. Luottorajan korottaminen on myös mahdollista, jos esim. myöhemmin tulosi kasvavat ja olet oikeutettu suurempaan luottorajaan.

Miten St1 Visaa Haetaan?

St1 Visaa haetaan verkkopankkitunnuksilla ja se on aina täysin ilmaista. Saat luottopäätöksen välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen ja kortti lähetetään sinulle muutaman päivän kuluessa.

Jos haluat hakea itsellesi St1 Visaa, niin voit tehdä sen st1visa.fi verkkosivuston kautta.

Kortin Ominaisuuksia

Alla tiivistettynä St1 visan edut asiakkaalle:

  • St1- ja Shell huoltoasemilta kaikista ostoksista etua 2 %. Sisältää polttoaineet, autopesut, ruokailut ym.
  • Muista kuin ostoksista huoltoasemilla etua 0,5 %. mm sisustus, kodinkoneet, matkat ja vapaa-aika.
  • Paljon tarjouksia eri yhteistyökumppaneilta. Esim. Viking line ja Euromaster.
  • Jopa 40 vuorokautta korotonta maksuaikaa.
  • Ei avaus- tai vuosimaksua.

St1 Visan Kulut

Kuluja luottokortista maksat seuraavasti:

Tapahtuma Hinta
Avausmaksu 0 €
Vuosimaksu 0 €
Tilinhoitomaksu  3 €/kk
Todellinen Vuosikorko 2000 € luotolle 25,10 %

Kokemuksia St1 Visasta

St1 Visa on erityisesti autolijalle loistava luottokorttivaihtoehto. Jos kilometrejä kertyy paljon vuodessa, niin silloin tällä kortilla voit saada jo merkittävää etua.

Hyvänä puolena on myös se että etua kertyy bensatankkausten lisäksi myös auton pesusta sekä ruokailuista. Ostoksista huoltoasemalla etua kertyy 2 % ja myös muista paikoista 0,5 %.

Kortti on vuosimaksuton, joten maksat ainoastaan kuukausittaista tilinhoitomaksua ja mahdollista korkoa ostoksista. Jos maksat koko luoton takaisin 40 vuorokauden sisällä ostoksesta, niin tällöin korkoa ei kerry ollenkaan.

Korttia on helppo hakea ja saat luottopäätöksen tietoosi heti. Kortin toimituksessakaan sinulle ei kestä muutamaa arkipäivää pidempään.

Kaikenkaikkiaan St1 Vsa on hyvä perusluottokortti autoilijalle. Jos et kuitenkaan autoile paljoa, niin silloin suosittelemme tutustumaan myös muihin vaihtoehtoihin.

Omistatko St1 Visa Luottokortin?

Onko sinulla St1 Visa?

Jos on, niin kommentoi ihmeessä alle kokemuksistasi kyseisen kortin kanssa. Näin autat muita ihmisiä päättämään että olisiko St1 Visa sopiva kortti myös heidän käyttöönsä.

Kiitoksia palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää