Miksi luottokortti on hyvä olla lompakossa

In Blogi By Lainaanyt.fi 12.7.2022

miksi luottokortti

Hyviä Syitä Luottokortin Hankkimiseen

Oletko harkinnut luottokortin hankkimista mutta et ole varma miksi sinun se kannattaisi tehdä?

Listaamme tässä artikkelissa hyviä syitä siihen, miksi luottokortti kannattaa hankkia lompakon täytteeksi. Jos siis harkitset luottokortin hankkimista, niin lukaise alta mitä hyötyjä kortista on sinulle.

Tutustu myös luottokorttivertailuumme, niin löydät itsellesi varmasti sopivimman luottokortin.

1. Paljon Rahanarvoisia Etuja

Ehkä suosituin tapa luottokorttiyhtiöillä hankkia uusia asiakkaita on tarjota kortin liitteenä runsaasti erilaisia rahanarvoisia etuja.

Ehkä yleisin etu mikä luottokortteihin kuuluu on ilmainen matkavakuutus. Esim. Bank Norwegian tarjoaa luottokortilleen ilmaisen matkavakuutuksen.

Tämä etu on loistava lisä koska sinun ei tarvitse erikseen ostaa matkavakuutusta esim. lomamatkallesi, vaan vakuutus tulee suoraan kortin mukana.

Kannattaa tutustua myös Komplett Bankin tarjoamaan Mastercardiin. Tällä kortilla kerrytät rahanarvoisia bonuspisteitä kaikista ostoksistasi!

Muita yleisiä etuja luottokorteilla ovat mm.

  • Bonukset erilaisista ostoista
  • Lentopisteiden kerryttäminen
  • Korotonta maksuaikaa aina 45 vuorokauteen asti
  • Autoilijan tapaturmavakuutus
  • Ostoturvavakuutus
  • Lähimaksuominaisuus
  • Käteisnostoturva
  • Maksutapaetua ostoista
  • Priority Pass jäsenyys lentokentän loungeihin
  • Konsertti- ja ravintolaetuja

Vuosimaksullisissa Platinum tason luottokorteissa saattaa olla jopa pitkälle viety matkan räätälöimispalvelu, johon kuuluu että luottokorttiyhtiön ammattilaiset suunnittelevat juuri sinulle sopivan matkan, suosittelevat ravintoloita ja tekevät pöytävaraukset puolestasi.

2. Joustoa Talouteen Luottokortilla

Luottokortti sopii loistavasti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle. Joustoluoton tapaan et yleensä maksa luottokortista mitään kuluja(Joissain korteissa on kuitenkin kuukausittainen tilinhoitomaksu) ennen kuin käytät korttisi luottoa.

Voit siis esim. käyttää luottokorttiasi silloin kun yllättävä kuluerä tulee eteen. Saat ostoksillesi aina korotonta maksuaikaa, joten et tässäkään tapauksessa maksa ostoksista korkoa, jos suoritat maksun tietyn ajan sisällä.

Lue Myös:

Luottokortti ilman luottorajaa – Katso vaihtoehdot

3. Luottokortti Sopii Myös Opiskelijalle

Myös opiskelijan on tänä päivänä mahdollista saada luottokortti käyttöönsä. Tämä tuo joustoa myös opiskelijan arkeen

Jos olet opiskelija ja haluat saada luottokortin käyttöösi, niin löydä itsellesi sopivin luottokortti artikkelista: Luottokortti opiskelijalle.

4. Luottokortilla Maksaminen On Turvallista

Luottokortilla maksaminen on tänä päivänä esim. nettikaupoissa erittäin yleistä ja siitä on tehty käyttäjälle todella turvallinen tapa maksaa ostokset. Esim. Verified By Visa palvelu takaa sen että ostaminen on 100 % turvallista.

Usein verkkokaupoissa luottokortti on myös ainoa käypä maksuväline. Ostoksia ei välttämättä aina voi tehdä Visa Electron kortilla verkossa.

5. Luottokortti Tuo Turvaa Matkalla

Luottokortti kannattaa aina pitää ainakin varakorttina mukana matkalla. Usein matkatessa saattaa käydä niin että tavallinen pankkikortti ei toimi, käteinen on loppu ja ostoksia pitäisi saada tehtyä. Tunnetuimmat luottokortit käyvät tänä päivänä maksuvälineinä missä päin maailmaa tahansa, joten ostokset hoituvat luottokortilla kätevästi.

Pahimmassa tapauksessa automaattikorttisi saatetaan ”skimmata”, eli kopioida ja tilisi nostetaan tyhjäksi. Kuluu paljon aikaa ennen kuin pankkisi käsittelee asian ja saat rahasi takaisin.

Näissä tilanteissa luottokortti on monesti ainoa lähde mistä saat rahaa matkasi jatkamiseksi.

Verkko-ostoksien lisäksi lentomatkojen maksaminen on suositeltavaa tehdä luottokortilla. Jos lentosi syystä tai toisesta peruuntuu, niin olet huomattavasti vahvemmilla rahojen takaisin saamiseksi kun olet maksanut matkasi luottokortilla.

Lue Myös:

Mistä luottokortti matkalle – Katso parhaat vaihtoehdot

Jaa Kokemuksesi Luottokorttien Eduista

Kommentoi alle omista kokemuksistasi luottokorttien kanssa. Onko sinun matkasi pelastunut luottokortin avulla? Mitä etuja kortiltasi löytyy? Mikä on mielestäsi paras luottokortti?

Kiitämme kommenteista!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää