Luottokortti ilman luottorajaa – Katso vaihtoehdot

In Blogi By Lainaanyt.fi 12.7.2022

luottokortti ilman luottorajaa

Luottokortti Ilman Luottorajaa

Etsitkö luottokorttia, jossa ei ole ennalta määriteltyä luottorajaa? Tässä artikkelissa esittelemme olemassa olevia vaihtoehtoja sekä puramme sen, mitä luotttokortti ilman luottorajaa oikeastaan tarkoittaa.

Luottokortti on hyvä olla lompakossa ja mikäs sen mukavampaa, jos luottorajaa ei ole ennalta määrätty. Moni meistä on törmännyt tilanteeseen, jossa luottokortin limiitti on täynnä eikä pankki suostu enää nostamaan luottorajaa.

Onko siis mahdollista löytää luottokorttia, jonka luottorajaa voi nostaa ilman limiittejä? Periaatteessa kyllä mutta käytännössä tavallisten pulliaisten keskuudessa ei.

Markkinoilla on tarjolla luottokortteja, joiden ehdoissa ei ennalta määritellä luottorajaa. Käytännössä kuitenkin jonkinlainen luottoraja määritellään aina maksukykysi mukaan. Mitä pidempään asiakkuus kestää, niin sitä korkeammaksi luottorajaa on mahdollisuus hilata. Luottoraja siis määritellään hyvin pitkälle maksukykysi ja asiakkuuden keston mukaan.

Toisaalta jos olet kuuluisa miljonääri, niin hyvin todennäköisesti luottokortillesi ei aseteta minkäänlaista rajaa, vaan saat käyttää sitä aivan miten haluat.

Suosittelemme:

Bank Norwegian Luottokortti – Luottoa 10.000 euroon asti

Mistä Luottorajaton Luottokortti?

Lähes kaikki rahoituslaitokset tarjoavat luottokorttia, jolle ei ole ennalta määrättyä luottorajaa. Ehkä tunnetuimpana näistä voi mainita American Expressin tarjoamat luottokortit. Vaikka luottorajaton kortti kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, niin kannattaa muistaa että näihin kortteihin sisältyy usein ylimääräisiä kustannuksia, kuten vuosimaksu.

Esim. American Expressin tarjoamassa Platinum kortissa vuosimaksu on 720 euroa, joten kannattaa tarkkaan harkita että kannattaako ottaa kallis vuosimaksullinen kortti, vai esim. hyvillä eduilla ja 10.000 euron luottorajalla varustettu vuosimaksuton kortti.

Alla lista suosituimmista luottokorteista ilman luottorajaa:

  • American Express Platinum Card
  • Danske MasterCard Platinum
  • Handelsbanken Platinum
  • Säästöpankki Visa Gold
  • POP Visa Gold

Miten Luottorajaton kortti käytännössä toimii?

luottorajaton luottokortti

Luottorajaton kortti kuulostaa hyvältä, mutta usein se ei kirjaimellisesti tarkoita sitä miten kortti oikeasti toimii. Alla listattuna miten luottorajattomat kortit usein toimivat:

  1. Ensin kortille asetetaan yleensä jokin luottoraja, joka perustuu mm. maksuhistoriaasi ja taloudelliseen tilanteeseesi. Sinulle tehdään siis luottotarkastus niin kuin aina lainan hakemisen yhteydessä.
  2. Kun olet maksanut laskusi ajallaan tietyn ajan, niin tässä vaiheessa kortinmyöntäjä alkaa nostamaan luottorajaasi.
  3. Se miten korkeaksi luottoraja lopullisesti muodostuu, riippuu hyvin pitkälle siitä miten paljon luottokorttiasi käytät ja miten tunnollisesti maksat luottokorttilaskusi.

Luottorajattomissa korteissa on myös enemmän neuvotteluvaraa kuin perinteisissä luottorajallisissa korteissa. Jos sinulla on esim. joku kallis hankinta edessä, niin pystyt huomattavasti joustavammin neuvottelemaan esim. luottorajasi nostosta väliaikaisesti.

Kaikki tuntevat sanonnan ”mustasta Amexista”, jolla voi tehdä mitä tahansa ilman luottorajaa. Todellisuudessa kuitenkin tälläinen mahdollisuus suodaan vain harvoille ja valituille.

Vertaile Luottokortteja

Kun olet hakemassa itsellesi luottokorttia, niin kannattaa tutustua vaihtoehtoihin ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Se oman pankin tarjoama kortti ei välttämättä ole aina paras vaihtoehto.

Luottokorttien tarjoamat edut eroavat toisistaan paljon. Kortti kannattaakin valita usein tarjottujen etujen perusteella. Jos esim. matkustat paljon, niin kannattaa ehdottomasti valita kortti johon kuuluu mukaan ilmainen matkavakuutus. Tai jos ajat paljon autolla, niin sinulle sopii kortti joka tarjoaa bonuksia bensiinistä.

Myös korttien korot ja muut kulut kannattaa tarkistaa, sillä myös näissä on paljon eroja.

Vertaile Luottokortteja Tästä

Kokemuksia Luottorajattomista Korteista?

Omistatko luottorajattoman kortin tai haluaisitko hankkia sellaisen? Kommentoi alle kokemuksiasi tai kysy luottokorteista!

Onko luottokortti ilman luottorajaa todella tälläinen vai asetettiinko sinulle joku luottoraja alussa? Kuinka suuri luottoraja on mahdollista saada? Mitä muita etuja luottorajattomalla kortillasi on?

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *