Vertailussa Suosituimmat Vuosimaksuttomat Luottokortit

Jos olet etsimässä itsellesi vuosimaksutonta luottokorttia, niin tältä sivulta löydät Suomen suosituimmat kortit. Selaamalla sivua alaspäin löydät useita vaihtoehtoja. Jos kuitenkin haluat vertailla kaikki saatavilla olevat luottokortit, niin klikkaa alta ja vertaa yli 15 kortin tiedot.

Top 5 Luottokortit Ilman Vuosimaksua

vuosimaksuttomat luottokortit

Oletko etsimässä itsellesi vuosimaksutonta luottokorttia? Vaihtoehtoja löytyy todella paljon, joten helpottaaksemme valintaasi olemme listanneet alle top 5 luottokortit, joihin ei kuulu lainkaan vuosimaksua.

Vuosimaksuttomissa luottokorteissa ei luonnollisesti ole aivan samanlaisia etuja saatavilla kuin maksullisissa korteissa. Joitain etuja kuitenkin löytyy ja olemmekin pyrkineet ottamaan nämä vertailussamme huomioon.

Olemme valinneet vertailuun kortteja erilaisilla eduilla. Voit valita siis kortin itsellesi sopivimmilla etuisuuksilla. Korttien todelliset vuosikorot vaihtelevat n. 15-20 % välillä. Näet haluamasi kortin tarkemman korkotason siirryttyäsi kortintarjoajan sivustolle.

Katso alta itsellesi sopivin luottokortti ja hae korttia kätevästi suoraan verkossa.

1. Bank Norwegian Visa

Bank Norwegian visaBank Norwegian tarjoama Visa-kortti on erityisesti paljon matkailijalle sopiva luottokortti, sillä se sisältää ilmaisen matkavakuutuksen. Tämän lisäksi kerrytät jokaisesta ostoksestasi Cash Points- pisteitä, joita voit käyttää lentäessäsi Norwegian lentoyhtiöllä.

Kortin luottorajaksi voit saada jopa 10 000 euroa ja korotonta maksuaikaa luotolle myönnetään keskimäärin 45 vuorokautta. Kotin muihin etuihin kuuluu mm. se että teet kaikki käteisnostot automaatilta täysin ilmaiseksi sekä Suomessa että maailmalla.

Bank Norwegian Visaa voit hakea, jos olet 23-vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä.

Hae Bank Norwegian Visaa

2. Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank MastercardKomplett Bank Mastercard on vuosimaksuton kortti, jonka suurin etuus on se että kerrytät rahanarvoisia bonuksia kaikista ostoksistasi. Bonuksia kertyy 2 % verkossa tehdysitä ostoksista ja 1 % muista ostoksista. Bonuksia voit käyttää esim. laskujen maksuun.

Korttiin on mahdollista saada 10 000 euron luottoraja ja sen hakeminen tapahtuu kätevästi suoraan verkosta. Myös Komplett Bank Mastercard tarjoaa ilmaiset käteisnostot ympäri maailman.

Voit hakea Komplett Bank Mastercardia jos olet 20-vuotias ja luottotietosi ovat kunnossa.

Hae Komplett Bank Mastercardia

3. St1 Visa

St1 VisaJos autoilet paljon, niin vuosimaksuton St1 Visa saattaa olla sinulle oikea ratkaisu. Kortilla saat nimittäin bonuksia 2 %/litra aina tankatessasi St1 tai Shell huoltoasemilla. Korttiin kuuluu myös autoilijan tapaturmavakuutus.

Luottorajan kortille voit valita 500-5000 euron väliltä ja korotonta maksuaikaa saat keskimäärin 40 vuorokautta.

Kortilla ei ole avaus- tai vuosimaksua mutta tilinhoitomaksua veloitetaan 3,5 euroa kuukaudessa. St1 Visan saamiseen vaaditaan 18 vuoden ikä.

Hae St1 Visaa

4. Tuohi Mastercard

Tuohi MastercardTuohi Mastercard on ominaisuuksiltaan aika perinteinen vuosimaksuton luottokortti. Siinä ei ole mitään kummempia etuuksia mutta erityistä tälle kortille on se, että se myönnetään myös opiskelijoille. Jos siis olet opiskelija ja haluat luottokortin, niin Tuohi Mastercard on hyvä vaihtoehto.

Luottoraja tällä kortilla on 1000-10 000 euroa ja korotonta maksuaikaa saat keskimäärin 30 vuorokautta.

Korttia voivat hakea kaikki 18-vuotiaat henkilöt.

Hae Tuohi Mastercardia

5. S-Etukortti Visa

s-etukortti visaS-Etukortti Visa on luottokortti, joka on nimensä mukaisesti yhdistetty S-ryhmän etuohjelmaan. Jos siis käytät S-ryhmää ostoksiisi ja haluat liittää etuohjelman luottokorttiin, niin S-Etukortti Visa on hyvä ratkaisu.

Luottorajaksi S-Etukortti Visalle voit saada jopa 10 000 euroa ja saat myös erilaisia alennuksia S-ryhmän yhteistyökumppaneilta.

Luottokortin ikäraja on 18-vuotta.

Hae S-Etukortti Visaa

Vuosimaksuttomien Ja Vuosimaksullisten Korttien Eroista

Miten vuosimaksuton luottokortti eroaa vuosimaksullisesta kortista?

Yleisimmät erot liittyvät erilaisiin kortteihin kuuluviin etuuksiin. Vuosimaksullisiin kortteihin kuuluu yleensä paljon enemmän etuja kuin vuosimaksuttomiin kortteihin. Etuja vuosimaksullisissa korteissa voivat olla esim. pääsy lentokenttäloungeihin, erilaiset vakuutukset ja edut autonvuokrauksen yhteydessä.

Kuten tällä sivulla on mainittu, niin myös vuosimaksuttomiin kortteihin voi saada etuja. Aina eri etuisuuksista ei tarvitse siis maksaa erillistä vuosimaksua. Esim. Bank Norwegian Visa tarjoaa ilmaisen matkavakuutuksen liitettynä korttiin + lentopisteitä kaikista ostoksista.

Hyvän ja monipuolisen luottokorttiin ei siis tarvitse aina kuulua erillistä vuosimaksua. Vertailemalla eri kortteja löydät omiin tarpeisiisi sopivan luottokortin.

Vertaa Kaikki Luottokortit

Mikä On Sopiva Luottokortti Minulle?

Kun olet hankkimassa luottokorttia, niin kannattaa ottaa huomioon muutama asia:

  • Kuinka paljon kortin korko on?
  • Mitä etuisuuksia korttiin kuuluu?
  • Mitä muita kuluja tulee koron lisäksi?

Ensimmäinen huomioitava asia on toki kortille tuleva korko mutta sitä ei missään nimessä kannata pitää ainoana kriteerinä kortin valinnassa. Kannattaa ehdottomasti valita sellainen kortti, joka sopii omiin käyttötarpeisiin parhaiten.

Valitse itsellesi siis kortti sen mukaan mitä etuja tarvitset. Jos esim. matkailet paljon, niin kannattaa valita kortti johon kuuluu matkavakuutus, lentopisteet ja ilmaiset käteisnostot maailmalla.

Kun valitset kortin käyttötarpeidesi mukaan, niin yleensä edut kattavat helposti vähän suuremmankin koron. Toki kaikille luottokorteille saa myös korotonta maksuaikaa ja lasku kannattaakin aina maksaa tämän ajan puitteissa.

Miten Haen Vuosimaksutonta Luottokorttia?

Luottokortin hakeminen on tänä päivänä todella vaivatonta. Voit täyttää luottokorttihakemuksen suoraan verkossa ja saat yleensä päätöksen kortin myöntämisestä heti.

Jos kortti myönnetään, niin se toimitetaan kotiosoitteeseesi muutamassa päivässä.

Huomioitavaa on kuitenkin se että osa pankeista ei myönnä luottokortteja muille kuin omille asiakkailleen. Kannattaa siis tarkistaa että onko haluamasi kortti saatavilla vaikka et olisi kyseisen pankin asiakas.

Ainakin Bank Norwegian ja Komplett Bank myöntävät kortteja kaikkien pankkien asiakkaille, joten näiden korttien hakemista voimme suositella olit sitten minkä tahansa pankin asiakas.

Päivitetty: Heinäkuu 12, 2022

Jaa Tämä