Everyday: joustoluottoa 20-2000 euroa

Everyday
  • Lainatuote: Joustoluotto
  • Jatkuva luotto
  • Ikäraja 21 vuotta
  • Lainaa: 20-2000 euroa

HAE Everyday Lainaa Klikkaamalla Tästä

Luottokortti Kännykässäsi

Everyday-joustoluotto on kuin luottokortti kännykässäsi. Saat 2000 euron luottorajan vapaaseen käyttöösi, ilman vuosimaksuja tai muitakaan piilokuluja. Voit nostaa tarvitsemasi summan tilillesi joko pienemmissä erissä tai koko luottorajan kerralla. Luottoa voit nostaa joko netissä tai tekstiviestillä vuoden jokaisena päivänä.

Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja kuluja kertyy ainoastaan luoton käytöstä. Kun nostat luottoa, niin nostoprovisio on 15 %. Muita kuluja ei ole kunhan maksat luoton takaisin eräpäivänä.

Luoton hakeminen

Luoton hakeminen ensimmäisellä kerralla tapahtuu Everydayn lainapalvelusta. Ennen lainan hakemista sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenteella.

Rekisteröitymisen jälkeen saat käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla pääset matkapuhelinnumeron kanssa kirjautumaan palveluun ja tekemään sopimuksen. Kun sopimus on tehty, niin tämän jälkeen voit milloin tahansa nostaa luottoa joko verkkosivuilla tai tekstiviestillä.

Laskutus

Laskutus tapahtuu joko perinteisesti kirjeenä tai voit myös halutessasi valita sähköpostilaskutuksen. Keskimäärin luoton maksuaika on 45 päivää, eli lasku tulee aina lainan oton jälkeisen kuun lopussa.

Lainan määrästä ja toiveistasi riippuen voit maksaa luoton myös osamaksuna kahdessa tai kolmessa erässä.Jos olet siis tehnyt isomman hankinnan, niin  tämä helpottaa ja antaa joustoa takaisinmaksuun.

Asiakaspalvelu

Everyday asiakkaan saat käyttöösi oman OPR-online hallinnointipalvelun, josta voit ajantasaisesti seurata ja hallinnoida omia asiakastietojasi ja laskutusasioita. Palvelun kautta voit esim. tehdä nostoja, tulostaa laskuja, lukea lainaehdot tai päivittää yhteystietojasi. OPR-online on avoinna 24/7.

Voit tiedustella laskuun liittyviä asioita myös puhelimitse arkisin klo 9-17 tai sähköpostitse.

Yritys

Everyday palvelun tarjoaa OPR-Vakuus Oy. OPR-vakuus on kotimainen rahoitusyhtiö, joka on toiminut rahoitusmarkkinoilla vuodesta 2005 lähtien. OPR-vakuuden kautta on toteutettu yli miljoona erilaista rahoitusratkaisua ja se tunnetaankin alalla vastuullisena toimijana.

Yhteystiedot

  • WWW-osoite: www.everyday.fi
  • Asiakaspalvelu: 020 741 2030 (ma-pe 8-20)
  • Sähköposti: [email protected]
  • Osoite: OPR-Vakuus Oy, Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki

HAE Everyday Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kirjoittaja: Jyri Hagman