Joustolaina – Lainaa 1000-4000 euroa

In Lainapaikat By Lainaanyt.fi 4.8.2021

Joustolaina
  • Lainatuote: Kulutusluotto
  • Maksuaikaa 1-4 vuotta
  • Ikäraja 25 vuotta
  • Lainaa 1000-4000 euroa

HAE Joustolainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele Joustolainaa enää asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavaan ja edullisempaan lainapalveluun)

Joustolainan Perustiedot

Joustolaina tarjoaa 1000-4000 euron suuruisia kulutusluottoja Suomalaisille helposti ja vaivattomasti. Joustolainalta saat kaikki lainat ilman takaajia tai vakuuksia.

Maksuajan luotolle voit valita 1-4 vuoden väliltä. Joustoluoton erikoisuus on se, että lainan ensimmäinen vuosi on aina lyhennysvapaa. Lyhennysvapaan aikana et maksa lainastasi siis muuta kuin hallinnointikulut ja korot. Varsinainen lainan lyhennys alkaa siis vasta vuoden kuluttua lainan nostamisesta.

Joustolainan hakeminen

1. Täytä lainahakemus Joustolainan sivuilla ja lähetä se. Lainaa voit hakea jos olet 25-vuotias raha-asiansa moitteetta hoitanut henkilö ja vuositulosi ovat vähintään 15 000 euroa.

2. Jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin saat tästä tiedon välittömästi lomakkeen lähetyksen jälkeen. Tämän jälkeen sinun tulee toimittaa Joustolainalle viimeisin palkkakuittisi sekä kopio kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta.

Laina maksetaan tilinauhassa näkyvälle pankkitilille. Jos tilinauhassa ei ole tilinumeroa näkyvissä, niin sinun tulee lähettää Joustolainalle kopio pankin tiliotteesta, mistä tilinumerosi ilmenee.

3. Kun kaikki liitteet ovat saapuneet Joustolainalle, niin hakemus tarkistetaan vielä lopullisesti. Mikäli hakemus hyväksytään, niin rahat siirretään tilillesi Nordea-pankin kautta. Jos hakemusta ei hyväksytä, niin saat tästä ilmoituksen sähköpostitse.

Yritys

Joustolaina kuuluu Ruotsalaiselle luottomarkkinayritys Collector Credit AB:lle. Yrityksellä on Ruotsin Rahoitustarkastuksen myöntämät oikeudet harjoittaa rahoitustoimintaa, joten kyseessä on hyvin luotettava lainantarjoaja.

Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1999 ja se tarjoaa lainoja yksityishenkilöille Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Saksassa. Yritys työllistää noin. 200 työntekijää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.

HAE Joustolainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele Joustolainaa enää asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vastaavaan ja edullisempaan lainapalveluun)

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “Joustolaina – Lainaa 1000-4000 euroa”

  1. Joustolaina – Lainaa 1000-4000 euroa

    Joustolainan sivut ei näytä enää latautuvan mutta aika hyvä vaihtoehto tuo Bank Norwegian minne tämä sivu ohjaa. Kiitos vinkistä vaan!! Sain 10 000 euron lainan pienemmällä korolla kuin omasta pankistani olisin saanut 🙂

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettää