Mobify kokemuksia + 5 € bonus – Näin tienaat maksamalla omia laskujasi

In Digipankit By Lainaanyt.fi 12.7.2022

Mobify
Mobify Arvostelu
Arvio
4.2
 • Helppokäyttöisyys
 • Hinta & Kulut
 • Luotettavuus
 • Asiakaspalvelu
 • Asiakastyytyväisyys
 • Ominaisuudet
Käyttäjien Arvio 5 (1 Arvostelu)

Yhteenveto

Mobify on pääasiassa laskujen ja oman talouden hallinnointiin tarkoitettu sovellus, jonka avulla voit esim. keskittää kaikki laskusi yhteen ja samaan paikkaan, tienata bonusta 0,3 % jokaisen laskusi loppusummasta tai jakaa kuukausittaiset kulusi tasaisemmin kätevän Mobify taloustilin avulla.

Suurin hyöty kuluttajalle Mobifysta on laskuilla tienaaminen. Jokaisesta laskusta siis kilahtaa Mobify tilille 0,3 % bonusta laskun loppusummasta, jonka voit siirtää milloin tahansa omalle pankkitilillesi.

Mobify on täysin ilmainen sovellus, eli et joudu maksamaan rekisteröitymisestä mitään ja saat kaikki palvelun ominaisuudet käyttöösi ilmaiseksi taloustiliä lukuunottamatta. Taloustili on 1000 euron jatkuva luotto, joka on käytettävissä laskujen maksuun Mobify palvelussa. Taloustilin kuukausikustannus on 2,99 € ja 20 % vuosikorkoa käytetystä luotosta.

Hyvää

Helpota talouttasi keskittämällä kaikki laskut yhteen ja samaan paikkaan

Tallenna kaikki dokumentit(esim. vanhat takuukuitit) samaan paikkaan

Tienaa bonusta 0,3 % jokaisesta laskusta

Aseta eräpäivämuistutukset laskuille

Seuraa omia kulujasi sovelluksen avulla ja tasapainota talouttasi

Tienaa bonuksia useista eri verkkokaupoista

Avaa 1000 € taloustili ja hallitse kulujasi paremmin

Huonoa

Mobiilisovelluksen toimivuudesta löytyy jonkin verran moitteita asiakkailta

Taloustilin 20 % korko on kohtuullisen suuri. Tosin saman suuruista vakuudetonta lainaa ei juuri löydy alhaisemmalla korolla muualtakaan

Ei chat ominaisuutta verkkosivustolla tai sovelluksessa

(HUOM! Käytä rekisteröitymisen yhteydessä koodia MOBIFY, niin saat 5 € bonuksen Mobify tilillesi rekisteröidyttyäsi.)

Tienaa Maksamalla Laksusi Mobifyssa

Mobify logoMobify(entiseltä nimeltään Clark) on ilmainen palvelu, joka on tarkoitettu juuri sinulle joka haluat parantaa oman taloutesi kokonaisvaltaista hallintaa.

Mobifyn suurin konkreettinen hyöty kuluttajalle tulee siitä, että saat sen kautta maksetuista laskuista 0,3 % bonusta laskun loppusummasta. Nämä bonukset kertyvät Mobify tilillesi, josta voit siirtää niitä omalle pankkitilillesi

Kyllä, luit aivan oikein! Voit nyt tienata rahaa maksamalla omia laskujasi. Asiaan ei myöskään ole minkäänlaista koiraa haudattuna, sillä Mobify on kuluttajalle täysin ilmainen palvelu.

Jos Mobify kiinnostaa niin jatka lukemista. Tästä artikkelista löydät kaiken tarvittavan tiedon Mobifysta sekä kokemuksia palvelusta.

Mobify Tilin Avaaminen Ja Sovelluksen Käyttö

Mobify sovellus

Mobifyn tilin avaaminen on todella helppoa ja onnistuu muutamassa minuutissa. Tilin avaaminen onnistuu seuraavasti:

 1. Siirry Mobifyn sivustolle ja täytä nimesi, sähköposti ja valitse salasana(Käytä rekisteröitymisen yhteydessä bonuskoodia MOBIFY, niin saat 5 € bonuksen tilillesi)
 2. Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan sovellukseen selaimessa tai voit ladata sen mobiilisovelluksena Google Playstä tai App Storesta
 3. Sovellukseen kirjauduttuasi pystyt vahvistamaan sähköpostiosoitteesi, henkilöllisyytesi tunnistautumalla verkkopankissa ja lisätä maksukorttitiedot laskujen maksamista varten.
 4. Lisää myös oma tilinumerosi bonuksien maksamista varten

Kun olet tehnyt nämä toimenpiteet, niin voit alkaa lisäämään laskuja palveluun ja tienaamaan rahaa maksamalla laskuja Mobifyn kautta.

Sovellus on selkeä ja sen käyttö on pääasiassa todella helppoa. Joudumme kuitenkin antamaan helppokäyttöisyydestä hieman miinusta syystä että testatessamme palvelua mobiilisovelluksella, niin tunnistautuminen verkkopankkitunnuksilla ei toiminut jostain syystä.

Jouduimme siis tunnistautumaan selaimen kautta ja tämän jälkeen myös mobiilisovellus toimi moitteetta. Lukiessamme asiakaspalautteita Mobifysta huomasimme että usealla muullakin asiakkaalla on ollut sama ongelma.

Toivon mukaan Mobify saa ongelman ratkaistua pian mutta jos törmäät tähän samaan asiaan rekisteröitymisen yhteydessä, niin tunnistautuminen onnistuu selaimen kautta. Tämän jälkeen myös mobiilisovellus toimii normaalisti.

Laskujen Lisääminen Mobifyhin

Laskujen lisäämiselle Mobifyhin on kaksi vaihtoehtoa:

 1. Voit tilata laskut suoraan Mobifyhin antamalla suostumuksesi että Mobifyn yhteistyöverkoston yritykset voivat lähettää laskut suoraan Mobifyhin. Mobify toimii yhteistyössä Suomalaisten verkkolaskuoperaattoreidin kanssa, joiden kautta lähes kaikki laskut kulkevat Yhteistyöverkosto kattaa yli 80 000 yritystä. Kaikki laskut kohdistetaan Mobifyhin pohjautuen asiakkaan laskuttajalle antamiin tunnistetietoihin.
 2. Voit myös lisätä esim. jo olemassaolevia laskuja Mobifyhin manuaalisesti joko syöttämällä laskutiedot käsin tai lisäämällä laskun pdf tiedoston. Voit myös välittää vanhat sähköpostissasi olevat laskut suoraan Mobifyn henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi. Lähetyksen jälkeen lasku lisätään automaattisesti laskuvirtaasi Mobifyssa.

Kaiken kaikkiaan laskujen lisääminen palveluun ei voisi paljon helpompaa olla. Kaikki on automatisoitu mahdollisimman pitkälle jotta asiakkaan ei tarvitse nähdä vaivaa laskujen lisäämisen suhteen.

Mobify Taloustili

Mobify taloustili

Yksi Mobifyn loistavista ominaisuuksista on mahdollisuus henkilökohtaiseen taloustiliin. Taloustili on käytännössä joustoluotto, jonka tarkoituksena on auttaa talouden tasapainottamisessa.

Avaamalla taloustilin Mobifyhin saat käyttöösi 1000 euron suuruisen jatkuvan luoton, jolla voit maksaa laskujasi Mobifyssa. Luottoa voit lyhentää osissa(min. 20 % avoimesta summasta) tai kerralla niin halutessasi. Luotto on käytössäsi 1000 euron luottorajan puitteissa aina kun siellä on tilaa.

Taloustili on maksullinen palvelu(2,99 €/kk) ja nostetusta luotosta peritään 20 % nimellistä vuosikorkoa. Korko on mielestämme hieman korkea mutta toisaalta samaa tasoa kuin samansuuruisia joustoluottoja myöntävät palvelut perivät.

Jos kiinnostuit Mobifyin taloustilistä, niin voit hakea sitä käyttöösi kätevästi suoraan sovelluksesta ilmaisen rekisteröitymisen jälkeen. Päätös taloustilin hyväksymisestä tulee muutamassa arkipäivässä, jonka jälkeen luotto on käytettävissäsi.

Esimerkki taloustilin kustannuksista: 1000 euron luotto joka maksetaan takaisin 12 kuukaudessa. Nimelliskorko 20 % ja todellinen vuosikorko 23,59 %. Maksat takaisin kokonaisuudessaan 1114,37 euroa.

Tutustu Mobify Taloustiliin

(HUOM! Käytä rekisteröitymisen yhteydessä koodia MOBIFY, niin saat 5 € bonuksen Mobify tilillesi rekisteröidyttyäsi.)

Mobify Hinta & Kulut

Kuten jo aiemmin tässä artikkelissa on todettu, niin Mobify on kuluttajalle täysin ilmainen palvelu. Voit siis rekisteröityä ilmaiseksi ja myös käyttää kaikkia ominaisuuksia taloustiliä lukuunottamatta ilmaiseksi.

Ainoa maksullinen palvelu Mobifyssa on erikseen haettavissa oleva taloustili. Taloustili maksaa 2,99 €/kk ja sen nimelliskorko on 20 %. Korko ei ole markkinoiden edullisin mutta myös vertailukelpoinen kaikkien saman suuruisia joustoluottoa tarjoavien palvelujen kanssa.

Jos taloustilin korko tuntuu sinusta liian korkealta ja tarvitset luottoa itsellesi, niin vaihtoehtona on vertailla esim. luottokortteja. Luottokorttien korot saattavat olla alemmat kuin 20 % ja niihin kuuluu myös muita hyödyllisiä etuuksia.

Onko Mobify Luotettava Palvelu

Lyhyesti vastattuna kyllä on!

Kyseessä on täysin Suomalainen yritys ja kaikki tietoturvaan ja tunnistautumiseen liittyvät asiat on hoidettu asiallisesti ja turvallisesti. Voit siis luottavaisin mielin ottaa Mobifyn käyttöön itsellesi.

Bonuksia Myös Verkkokaupoista

Mobify verkkokaupat

Yksi lisähyöty Mobifyssa on bonuksien tienaaminen verkkokaupoista. Siirry shoppailemaan haluamaasi verkkokauppaan Mobify sovelluksen kautta, niin saat bonuksia ostoksistasi jopa 40 % suoraan Mobify tilillesi.

Tienaamasi bonukset verkkokaupoista ovat nostettavissa omalle tilillesi Mobifysta samalla tavalla kun tienaamasi bonusket laskujen maksuista.

Mobify tarjoaa erittäin hyviä bonusvaihtoehtoja moniin eri verkkokauppoihin. Tällä hetkellä se toimii yhteistyössä jo reilusti yli 200 eri verkkokaupan kanssa.

Säilytä Kaikki Tärkeät Dokumentit Samassa Paikassa

Laskujen lisäksi voit lisätä ja säilyttää Mobifyssa myös kaikki muut tärkeät dokumentit, kuten esim. vanhat takuukuitit, palkkalaskelmat tai vaikkapa sopimukset.

Tämä osaltaan myös helpottaa oman talouden hallintaa kun pystyt keräämään kaikki tärkeät tiedot samaan paikkaan.

Laskujen tapan voit lähettää dokumentit suoraan omaan henkilökohtaiseen Mobify sähköpostiosoitteeseesi, jolloin ne lisätään automaattisesti sovelluksen dokumenttiosioon.

Kuinka Tyytyväisiä Asiakkaat Ovat Mobifyhin?

Kaikki kuulostaa tähän asti erittäin hyvältä mutta mitä jos tutkitaan asiakkaiden antamia palautteita Mobifysta?

Lähdimme tekemään yhteenvetoa asiakaspalautteista sovellukselle annetuista arvioista Play Storessa. Alla pointteja mitkä nousevat esille asiakaspalautteissa:

 • Idea on todella hyvä
 • Sovellus on suhteellisen uusi ja kaikki toiminnot eivät toimi täydellisesti
 • Lakujen reitityksessä on haasteita, kaikki laskut eivät ohjaudu suoraan mobifyhin vaan menevät edelleen esim. omaan sähköpostiin
 • Mobiilisovelluksella tunnistautumisessa ongelmia
 • Sovelluksen ulkoasu miellyttää ja sitä on helppo käyttää

Mobify on suhteellisen uusi sovellus ja tämä näkyy kokonaisuudessa myös asiakapalautteissa. Ideaa pidetään todella hyvänä mutta teknisesti sovellus ei vielä tunnu toimivan kovin hyvin. Suurin ongelma mikä palautteissa toistuu on se että laskut eivät ohjaudu suoraan palveluun halutusti.

Voimme samaistua näihin asiakaspalautteisiin myös omien kokemustemme perusteelle. Oma rekisteröitymisemme palveluun oli myös hieman tuskastuttavaa koska verkkopankkitunnistautuminen ei toiminut mobiilisovelluksella. Jouduimme tekemään tunnistautumisen selaimen kautta, jonka jälkeen kaikki toimi normaalisti myös mobiilisovelluksessa.

Muihin ongelmiin emme ole omassa käytössämme törmänneet. Lakujen lisääminen palveluun on toiminut täydellisesti sekä manuaalisesti että automaattisella ohjauksella.

Kaiken kaikkiaan palvelun idea on aivan loistava ja toivon mukaan pienet tekniset ongelmat saadaan ratkaistua pian, jotta kaikki asiakkaat saavat haluamansa käyttökokemuksen.

Mobify Asiakaspalvelu

Palautteiden perusteella Mobifyn asiakaspalvelu toimii ja vastaukset kysymyksiin saa suhteellisen nopeasti. Selkeä miinus kuitenkin tulee siitä että ainoa tapa saada yhteys asiakaspalveluun on sovelluksen kautta löytyvä palautelomake tai sähköpostitse.

Mobifylla ei siis ole puhelinasiakaspalvelua ollenkaan ja myös chat ominaisuus puuttuu verkkosivustolta. Verkkosivuston alalaidasta löytyy kyllä chat kuvake mutta avaamalla tämän pystyt ainoastaan lähettämään viestin palautelomakkeen kautta.

Tämä voi toki johtua siitä että testatessamme tätä yksikään asiakaspalvelija ei ole ollut paikalla. Emme kuitenkaan löytäneet tietoa Mobifyn sivustolta että se tarjoaisi suoraa chat- mahdollisuutta, joten oletamme että tätä ei ainakaan tällä hetkellä ole tarjolla.

Koska palvelu on uusi ja vielä selkeästi kehitysvaiheessa, niin pidämme suurena miinuksena sitä että suoraa yhteydenottotapaa ei löydy. Varmasti moni asiakas kokisi erittäin hyödylliseksi yhteydenoton esim. chatin välityksellä, jos vaikkapa tunnistutumisen yhteydessä tulee ongelmia.

Toivon mukaan Mobify lisää tämän ominaisuuden sivustolleen lähitulevaisuudessa.

Mobify Kokemuksia

Mobify on aivan loistava ja ennen kaikkea hyödyllinen palvelu kuluttajille oman talouden kokonaisvaltaiseen hallintaan. Tämän lisäksi palvelu on täysin ilmainen.

Suurin yksittäinen hyöty palvelusta on se että saat 0,3 % bonuksia jokaisen laskun loppusummasta minkä maksat Mobifyn kautta. Voit siis tienata rahaa maksamalla laskuja!

Tämän lisäksi palvelu sisältää monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten esim. mahdollisuuden henkilökohtaiseen 1000 € taloustiliin sekä bonuksien tienaamisen verkkokaupoista.

Palvelu on suhteellisen uusi, mikä näkyy erityisesti teknisinä ongelmina sovelluksessa. Vaikka sovellusta on periaatteessa todella helppo käyttää, niin kaikki toiminnot eivät vielä toimi 100 % varmuudella.

Esim. laskujen ohjautumisessa palveluun sekä verkkopankkitunnistautumisessa ilmenee ongelmia useiden asiakkaiden kohdalla. Toivon mukaan Mobify saa nämä ongelmat ratkaistua pian, sillä loppupeleissä palvelu on ainutlaatuinen ja todella hyödyllinen.

Vaikka teknisiä ongelmia ilmenee, niin pidämme Mobifyta omien kokemustemme perusteella jo nyt erittäin hyödyllisenä palveluna ja olemme olleet tyytyväisiä siihen omassa käytössämme.

Kukapa ei olisi tyytyväinen siihen että pystyy tienaamaan riihikuivaa rahaa maksamalla laskuja?

Alla vielä tärkeimpiä ominaisuuksia Mobifysta:

 • Ilmainen sovellus
 • Tienaa 0,3 % bonusta jokaisen maksamasi laskun loppusummasta
 • Säilytä kaikki tärkeät dokumentit samassa paikassa
 • Avaa 1000 € taloustili ja tasapainota talouttasi
 • Tienaa bonusta verkkopankkiostoksistasi
 • Tilaa laskut sovellukseen automaattisesti
 • Aseta eräpäivämuistutuksia laskuille
 • Seuraa omia kulujasi sovelluksen avulla

Yhteystiedot

Tutustu Mobifyhin Ja Avaa Ilmainen Tili

(HUOM! Käytä rekisteröitymisen yhteydessä koodia MOBIFY, niin saat 5 € bonuksen Mobify tilillesi rekisteröidyttyäsi.)

Onko Sinulla Kokemuksia Mobifysta?

Oletko harkinnut Mobifyn käyttöönottoa tai oletko jo käyttäjä? Miten tyytyväinen olet ollut palveluun? Onko käytössä ilmennyt teknisiä ongelmia vai onko sovellus toiminut moitteetta?

Kerro muille kokemuksistasi tai esitä meille mieltäsi askarruttavia kysymyksiä Mobifysta kommentoimalla alla. Napsauta kommentoinnin yhteydessä myös oma tähtiarviosi Mobifylle.

Kiitos palautteestasi!

Lainaanyt.fi

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “Mobify kokemuksia + 5 € bonus – Näin tienaat maksamalla omia laskujasi”

 1. Mobify kokemuksia + 5 € bonus – Näin tienaat maksamalla omia laskujasi

  Mobify

  Nordean tilin kanssa palvelu välillä takkuaa. Laskujen maksu ei aina onnistu.
  Muuten aivan loistava keksintö.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lähettää