sähkömittari.fi

Mikä On Sähkömittari?

Jos olet aikeissa kilpailuttaa sähkösopimuksesi, niin Sähkömittari.fi on tutustumisen arvoinen palvelu. Sen kautta voit vertailla eri sähköyhtiöiden hintoja ja löytää itsellesi edullisimman tarjouksen.

Sähkömittarin kanssa yhteistyössä toimii kymmeniä eri sähköyhtiöitä, eli löydät tarjouksia todella kattavasti. Palvelun kautta on edullisemman sähkösopimuksen löytänyt itselleen jo yli 300.000 Suomalaista.

Jos haluat säästää rahaa, niin sähkösopimuksen vaihto edullisempaan on yksi parhaista ja helpoimmista tavoista säästää. Mitä suurempi talous, niin sitä enemmän säästöä kertyy. Sähkömittarin avulla kilpailutat itsellesi parhaan sähkösopimuksen minuuteissa!

Kilpailuta Sähkösopimus Sähkömittarin Avulla

Miten Palvelu Toimii?

Sähkön kilpailutus Sähkömittarin avulla on todella helppoa ja nopeaa. Seuraamalla alla olevia ohjeita löydät itsellesi edullisen sähkösopimuksen minuuteissa:

  • Klikkaa itsesi sähkömittarin sivustolle tästä
  • Täytä lomakkeelle vaaditut tiedot(nykyinen sähköyhtiö, asumismuoto, alue, sähköpostiosoite etc.)
  • Paina jatka ja näet omalle alueellesi sähköä tarjoavat palvelut hintajärjestyksessä
  • Valitse itsellesi sopivin sähköyhtiö

Sähkön kilpailutus sähkömittarin avulla on sinulle aina ilmaista, etkä sitoudu mihinkään ennen kuin allekirjoitat uuden sähkösopimuksen. Palvelua kannattaa siis ehdottomasti ainakin testata ja katsoa että löytyykö itselle edullisempaa sähköä.

Yrityksestä

Sähkömittarin toiminnasta vastaa LVS Brokers Oy, joka on erikoistunut erilaisiin kilpailutusta tarjoaviin palveluihin. Sähkön lisäksi voit kilpailuttaa myös lainasi LVS Brokersin ylläpitämän Omalaina-palvelun kautta.

Sähkömittari.fi Kokemuksia

Sähkömittari on todella kätevä ja ennen kaikkea nopea tapa löytää itselle mahdollisimman edullinen sähkösopimus. Palvelu tarjoaa 100 % Suomalaista sähköä ja on palvellut jo yli 300.000 Suomalaista.

Sähkömittarista on todella vaikea löytää mitään huonoja puolia. Oikeastaan ainoa asia mihin olemme tämän palvelun osalta törmänneet on se, että joskus valittuasi haluamasi sähköyhtiön itse sopimuksen vahvistuksessa saattaa hieman mennä aikaa. Joudut siis joissain tapauksissa odottelemaan hetken lopullisen sopimuksen saapumista.

Tämä on kuitenkin vain pieni kauneusvirhe muuten loistavassa palvelussa. Voimme ehdottomasti suositella sähkömittaria, jos olet aikeissa kilpailuttaa oman sähkösopimuksesi.

Klikkaa alta itsesi Sähkömittarin palveluun ja löydä itsellesi edullisempi sähkösopimus.

Kilpailuta Sähkösopimus Sähkömittarin Avulla

Kommentteja Sähkömittarista?

Oletko kilpailuttanut sähkösopimuksen Sähkömittarin avulla? Minkälaisia kokemuksia palvelusta jäi käteen ja löysitkö itsellesi sopivan sähkösopimuksen?

Voit myös esittää meille kysymyksiä, jos joku tässä palvelussa mietityttää sinua.

Kiitos palautteestasi!

Päivitetty: Syyskuu 17, 2019

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *