Kotimaan Energia Sähkösopimukset

Kotimaan energia on 100 % Suomalainen sähköyhtiö, jonka kautta voit solmia sähkösopimuksia monipuolisesti ja kilpailukykyiseen hintaan. Sähköä myydään niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin.

Yhtiö toimii koko maan laajuisesti ja valitsemalla Vihreä Valinta- lisäpalvelun sen tuottama sähkö on 100 % alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa. Kotimaan Energian kautta voit hankkia niin vesi, tuuli kuin aurinkosähköäkin ja yritys tukee myös aktiivisesti John Nurminen- säätiön puhdas itämeri hankkeita.

Monipuoliset sähkösopimukset takaavat sen että Kotimaan Energian valikoima kannattaa ehdottomasti tarkistaa silloin kun olet kilpailuttamassa sähkösopimustasi.

Löydä itsellesi paras sähkösopimus alta:

Onko Kotimaan Energia Edullinen?

Yhtiö mainostaa tarjoavansa sähköä kilpailukykyiseen hintaan ja tämä pitää hyvin pitkälle paikkaansa. Jos verrataan esim. Fortumiin, niin Kotimaan Energian tarjoamat sähkösopimukset ovat hyvinkin kilpailukykyisesti hinnoiteltuja.

Jos siis haluat säästää sähkössä, niin Kotimaan Energian tarjoamat vaihtoehdot ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia! Lisäksi palvelu tarjoaa usein sähkösopimukseen kaupan päälle ylimääräisiä bonuksia, Kuten lentopisteitä.

Tarjouksen pyytäminen ei myöskään maksa sinulle mitään, joten kannattaa ehdottomasti käydä tarkastamassa Kotimaan Energian vaihtoehdot.

Katso Myös:

Säästäminen – 19 vinkkiä rahan säästämiseen

Norwegian Cash Points- pisteet

Jos pidät matkustamisesta ja varsinkin ilmaisesta sellaisesta, niin voimme lämpimästi suositella Lento Diili sähkösopimusta. Solmimalla tämän sopimuksen saat kaupan päällisiksi 1000 Norwegian lentoyhtiön Cash Points- pistettä.

Pisteillä voit maksaa Norwegianin lentoja, matkatavaramaksuja etc.

Sopimus edellyttää että sinulla on voimassa oleva jäsenyys Norwegian Reward- kanta-asiakasohjelmassa. Norwegianin Cashpoint-pisteillä voi maksaa lentoja, matkatavaramaksuja yms. Norwegian Airin palveluihin liittyviä maksuja. Voit rekisteröityä ohjelmaan tämän linkin kautta.

Sähköä Ympäristöystävällisesti

Kotimaan Energian tarjoama sähkö on vihreä valinta. Valitsemalla Vihreä Valinta- lisäpalvelun sähkösopimukseesi, varmistat että käytät ainoastaan 100 % alkuperävarmennettua sähköä.

Vihreä Valinta on yhdistelmä vesivoimalla, tuulivoimalla ja aurinkovoimalla toimivaa sähköä. Tämän lisäpalvelun kautta osallistut myös itämeren suojeluun, sillä Kotimaan Energia lahjoittaa jokaisesta Vihreä Valinta sähkösopimuksesta 5 euroa vuodessa itämeren suojeluun John Nurmisen Säätiön kautta.

Kotimaan Energia Kokemuksia

Kotimaan Energia tarjoaa sähkösopimuksia monipuolisesti, joten palvelun kautta on helppo löytää juuri itselle sopiva vaihtoehto asumismuodosta huolimatta.

Hinnoittelu on Kotimaan Energialla kilpailukykyistä ja sen tarjoamat bonukset, kuten Norwegian lentoyhtiön Cash Points- pisteet tekevät siitä vielä houkuttelevamman vaihtoehdon.

Tarjouksen pyytäminen Kotimaan Energialta on sinulle aina ilmaista, joten tarjous kannattaa ehdottomasti käydä ainakin katsastamassa. Lisäksi sopimukseen on mahdollista liittää lisäpalvelu, jonka avulla käytät ainoastaan vihreää sähköä.

Oikeastaan ainoana miinuksena voisimme todeta että yhtiön tarjoamat sähkösopimukset ovat määräaikaisia. Jos siis tulet katumapäälle sopimuksen kanssa, niin siitä irti pääseminen sopimusajan puitteissa saattaa olla hankalaa.

Asiakaspalvelun tavoitat niin sähköpostitse kuin puhelimitsekin. Puhelinasiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17 ja luonnollisesti sähköpostia voit lähettää Kotimaan Energialle milloin tahansa.

Kaiken kaikkiaan voimme lämpimästi suositella Kotimaan Energiaa sähköyhtiöksi lähes tulkoon kaikille. Negatiivisia kokemuksia palvelusta ei liiemmin ole ainakaan meidän korviimme kantautunut.

Kommentoi Kokemuksistasi Tai Kysy Meiltä

Onko sinulla sähkösopimus Kotimaan Energialta ja minkälaisia kokemuksia sinulla on yhtiöstä? Vai haluaisitko tietää lisää yrityksen tarjoamista sähkösopimuksista?

Kommentoi tai kysy alla olevan lomakkeen avulla!

Kiitos palautteestasi!

Päivitetty: Maaliskuu 7, 2022

Jaa Tämä

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *