Fortum

Fortum On Suomen Luotetuin Sähköyhtiö

Fortum on Suomen suurin sähköyhtiö ja monen tutkimuksen mukaan myös luotetuin sellainen. Tässä artikkelissa esittelemme Fortumin tarjoamat vaihtoehdot sähkösopimukseen, sekä jaamme kokemuksia yrityksestä.

Sähkön kilpailutus kannattaa tehdä ainakin vuoden välein, jotta varmistut ettet maksa sähköstäsi turhaan liikaa. Jos et siis ole jo Fortumin asiakas, niin alta löydät Fortumin tällä hetkellä tarjoamia sähkösopimusvaihtoehtoja.

Fortum Vakio

Fortum vakio

Vakio on kerrostaloasujan ykkösvalinta. Erittäin edullinen kiinteä kuukausihinta ja nyt voimassaolevalla kampanjalla ensimmäinen kuukausi veloituksetta

 • Kerrostaloasujalle
 • Kuukausihinta alk. 18 €/kk
 • Ensimmäinen kuukausi 0 €
 • Toistaiseksi voimassaoleva sopimus
 • 100 % hiilidioksidivapaata sähköä
Lue Lisää Vakiosta

Fortum Opiskelijasähkö

Fortum opiskelija

Opiskelijalle tarkoitettu Opiskelijasähkö sopii erityisesti pieneen yksiöön, jossa sähkönkulutus on pientä.

 • Opiskelijalle
 • Kuukausihinta alk. 15 €/kk
 • Pieneen sähköntarpeeseen
 • Kaikkialle Suomeen
 • 100 % hiilidioksidivapaata sähköä
Lue Lisää Opiskelijasähköstä

Fortum Vakaa

Fortum vakaa

Omakotiin tarkoitettu Vakaa on turvallinen ja helppo sähkösopimus. Toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella on aina sama hinta 6 kk kerrallaan.

 • Omakotitaloon
 • Yleissähkön hinta 5,88c/kWh
 • Perusmaksu 4,50 €/kk
 • Sama hinta voimassa aina 6 kk kerrallaan
 • 4, 6 tai 12 laskua vuodessa
 • 100 % hiilidioksidivapaata sähköä
Lue Lisää Vakaasta

Sähkön Siirto Fortumille

Miten sitten onnistuu sähkösopimuksen siirto Fortumille ja koituuko siitä miten paljon vaivaa?

Vastaus on että todella helposti! Täytät ainoastaan tarvittavat tiedot haluamastasi sopimuksesta Fortumin sivuilla ja kaikki loput hoidetaan puolestasi. Tämä sisältää myös sopimuksen siirron edelliseltä sähköyhtiöltäsi.

Muista kuitenkin tarkistaa ettei sinulla ole voimassa määräaikaista sopimusta nykyisen sähköyhtiösi kanssa!

Kätevä Mobiilisovellus Käyttöösi

Fortumilta saat käyttöösi ilmaisen mobiilisovelluksen, jonka avulla voit helposti seurata omaa sähkönkulutustasi. Pystyt sovelluksen avulla seuraamaan aina meneillään olevan kuukauden sähkönkulutustasi euroina ja kilowattitunteina.

Onko Fortum Edullinen?

Sähkön hinta riippuu tietysti aina kulutuksesta ja voimassaolevasta sopimuksesta. Kannattaa siis tutustua omaan sähkönkäyttöön ja valita juuri siihen sopivin sähkösopimus.

Keskimäärin voidaan todeta että Fortumin tarjoamat hinnat ovat vertailukelpoisia muihin sähköyhtiöihin verrattuna. Tarjonta on laaja ja jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy varmasti sopiva sähkösopimus.

Erityisesti voimme suositella kerrostaloasujille tarkoitettua Fortum Vakio sähkösopimusta. Kiinteä kuukausihinta on alkaen 16 €, mikä on sähkölle todella edullinen.

Tämän lisäksi saat nyt kampanjaetuna ensimmäisen kuukauden maksutta!

Jos haluat tutustua Fortumin lisäksi myös muihin sähköyhtiöihin, niin kannattaa tutustua artikkeliimme: Sähkön kilpailutus – Kilpailuta sähkösopimus ja säästä selvää rahaa

Lue Myös:

Säästäminen – 19 vinkkiä rahan säästämiseen

Fortum Kokemuksia

Kuten yllä jo mainitsimme, on Fortum Suomen luotetuin sähköyhtiö.

Yritys tarjoaa sähkösopimuksia monipuolisesti, joten sen kautta löytyy varmasti sopiva sähkösopimus kotiin kuin kotiin. Hinnat ovat vertailukelpoisia ja sähkö on 100 % hiilidioksidivapaata.

Tarjolla on usein hyviä kampanjoita. Tällä hetkellä yritys tarjoaa Vakio sähkösopimusta alkaen 16 €/kk. Sopimukseen kuuluu uusille asiakkaille yksi kuukausi täysin ilmaiseksi.

Oikealla sähkösopimuksella voi säästää vuositasolla sievoisen summan rahaa, joten sopimus kannattaa kilpailuttaa tasaisin väliajoin. Fotumin lisäksi kannattaa tutustua ainakin Sähkömittari palveluun, jonka avulla sähkön kilpailutus onnistuu muutamassa minuutissa.

Jaa Mielipiteesi

Onko sinulla kokemuksia Fortumin sähkösopimuksista tai haluaisitko esittää meille kysymyksiä?

Kommentoi alle ja jaa mielipiteesi.

Kiitos palautteesta!

Päivitetty: Elokuu 13, 2021

Jaa Tämä

Yksi Kommentti “Fortum kokemuksia – Sähkösopimus edullisesti ja luotettavasti”

 1. Fortum kokemuksia – Sähkösopimus edullisesti ja luotettavasti

  Outoa sopimusmyyntiä Fortumilta. Sopimus loppumassa ja Fortumin myyjä myy jatkoa kadulla. Sopimus vaikuttaa hyvältä mutta sitä ei ole paperilla eikä vahvistusta ehdi tulla Fortumilta soitetaan ja kerrotaan että kadulla tehty sopimus on todella huono. Sopimusta muutetaan 6 euroon/ken aurinkolisällä (?) ja vaihtotakuulla (?) Jotka maksavat niin paljon että kalliimpaa sopimusta ei voi tehdä…

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *