Lainaa 16000 € Heti Tilille

Etsitkö itsellesi edullisinta paikkaa hakea 16 000 euron lainaa heti tilillesi? Tästä artikkelista löydät ylivoimaisesti parhaat vaihtoehdot tämän suuruisen lainan hakemiseen.

Asiantuntijamme ovat listanneet alapuolella olevaan hakuun kaikki parhaat 16000 euron lainaa tarjoavat palvelut. Aseta hakuun lainasummaksi 16 000 € ja etsi itsellesi parhaiten sopiva laina.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

16000 Euron Laina - Parhaat Vaihtoehdot

Lainaa 16000 euroa

16 000 euron laina alkaa olemaan jo sen verran suuri, että lainavertailun tekeminen on välttämätöntä jotta löydät itsellesi parhaan ja ennen kaikkea edullisimman lainavaihtoehdon. Lainojen korot saattavat erota huomattavasti toisistaan eri lainapalveluiden välillä, joten vertailemalla lainat voit säästää sievoisen summan lainan kuluissa.

Yllä olevan lainahaun avulla saat alustavasti hyvän kuvan siitä että mistä paikoista sinun kannattaa tämän suuruista lainaa lähteä hakemaan. Lainojen vertailu voi olla kuitenkin työlästä puuhaa, joten tarjoamme myös nopeamman vaihtoehdon. Voit kilpailuttaa kauttamme yli 20 lainapalvelua yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Kilpailuttamalla lainat säästät aikaasi ja löydät suurella varmuudella itsellesi sopivimman lainan.

Ylivoimaisesti Edullisimmat Vaihtoehdot

Jos lainojen kilpailutus tai vertailu ei ole sinun juttusi, niin tässä asiantuntijoidemme valitsemat parhaat vaihtoehdot tämän suuruisen lainan hakemiseen:

 1. Bank Norwegian
 2. Komplett Bank
 3. Nordax Bank

Kun haet 16 000 euron lainaa ilman vakuuksia, niin kokemustemme perusteella yllä mainitut pankit ovat parhaat vaihtoehdot.

Mitä Ehtoja Lainan Saamiselle On?

Koska kyseessä ei ole enää mikään pieni pikavippi, niin myös ehdot lainan saamiseksi ovat suhteellisen tiukat. Lainaehdot toki vaihtelevat eri pankkien välillä mutta yleisesti ottaen hakijan tulee täyttää vähintään seuraavat ehdot:

 • Ikää vähintään 23-vuotta
 • Puhtaat luottotiedot
 • Vakituinen osoite Suomessa
 • Vakituiset kuukausittaiset palkka- tai eläketulot

Hae Lainaa Yhteishakijan Kanssa

Erityisesti suuremmissa lainasummissa kannattaa aina harkita lainan hakemista yhteishakijan kanssa, jos se vain suinkin on mahdollista.

Syitä tähän on useita mutta suurimpina niistä voidaan mainita 2:

 • Lainan saamisen mahdollisuudet paranevat huomattavasti
 • Lainaehdot ovat lähes poikkeuksetta paremmat

Yhteishakijan kanssa lainan saaminen on siis helpompaa ja lainan kulut pienemmät. Yhteishakijaksi kelpaa yleisesti joku samassa taloudessa asuva henkilö, kuten vaikkapa aviopuoliso. Yhteishakijaksi käy kuitenkin tilanteesta riippuen myös ystävä tai perheenjäsen.

Kun 16000 euron lainaa haetaan yhteishakijan kanssa, niin tulee muistaa että kumpikin hakija on täysimääräisesti vastuussa lainasta. Jos siis jompi kumpi jättää maksueränsä hoitamatta, niin koko lainasumma siirtyy maksettavaksi toiselle hakijalle.

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
0 (0 ääntä)

Päivitetty: Maaliskuu 14, 2021

Lisää Lainavertailuja

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi sopivaa lainaa, niin tutustu myös muihin lainavertailuihimme alta:

Jaa Tämä