Löydä Paras Tarjous 14 000 Euron Lainalle

Alla olevan lainalaskurin avulla pääset vertailemaan kaikki suosituimmat  netissä 14 000 euron lainaa myöntävät palvelut. Aloita asettamalla laskuriin lainasummaksi 14000 euroa ja ikäsi, niin hakukone etsii sinulle tarjolla olevat vaihtoehdot.

Voit halutessasi myös järjestellä lainoja joko suosituimmuuden tai korkotasojen perusteella. Painamalla "Lue Arvostelu" painiketta pääset lukemaan arvostelumme haluamastasi lainapalvelusta.

Valitse Lainasumma Valitse Ikäsi Hae Heti Tilille

Lainasumma:
Ikä Vähintään:
 • Valitse Lainatuote:
 • Pikaluotto
 • Joustoluotto
 • Lainanvälitys
 • Kulutusluotto
 • Näytä Kaikki
Järjestä:
Löysimme vaihtoehtoa sinulle
Löysimme yhden vaihtoehdon sinulle
Ei vaihtoehtoja. Etsi uudestaan.
Näytä lisää tuloksia

Lainaa 14 000 Euroa Ilman Vakuuksia

lainaa 14000 euroa

14 000 euron suuruisen lainan saaminen netistä ilman vakuuksia onnistuu tänä päivänä parhaillaan 10-minuutissa. Toisin kuin usein luullaan, niin tämän suuruista lainaa on mahdollista saada myös suhteellisen kilpailukykyisillä koroilla verrattuna esim. kivijalkapankkien tarjoamiin lainoihin.

Lainoille asetettiin korkokatto syyskuussa 2019, joka edelleen mahdollistaa vakuudettomien lainojen hakemisen entistä edullisemmin useasta eri paikasta. Tekemällä lainavertailun löydät itsellesi parhaan mahdollisen paikan hakea lainaa.

Suosittelemme tutustumaan ainakin seuraaviin lainapalveluihin, jos olet 14 000 euron lainan tarpeessa:

 1. Bank Norwegian
 2. Rahalaitos
 3. Instabank

Mitä Lainan Saamiseksi Vaaditaan

Ikävänä puolena korkokaton jälkeisissä lainoissa on se että niitä ei enää myönnetä yhtä löysillä ehdoilla kuin ennen. Esim. 14 000 euron lainan saamiseksi sinun tulee täyttää normaalisti vähintään seuraavat ehdot:

 • Bruttotulot vähintään 15 000 euroa vuodessa
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Ikää vähintään 23-vuotta
 • Vakituinen osoite Suomessa

Toki lainan saamisen ehdot eroavat eri lainapalveluiden välillä, joten lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta jotta selviää varmasti että onko sitä mahdollista saada. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit hakea lainaa niin monesta paikasta kuin mahdollista.

Jos et itse halua tehdä lainavertailua, niin voit myös kilpailuttaa lainat suoraan kauttamme. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan.

Päivitetty: Maaliskuu 14, 2021

Lisää Lainavertailuja

Jos et löytänyt tältä sivulta itsellesi sopivaa lainaa, niin tutustu myös muihin lainavertailuihimme alta:

Jaa Tämä