Onko Nordnet Paras Vaihtoehto Säästämiseen?

Nordnet on yksi Suomen käytetyimmistä sijoitus- ja säästöpalveluista. Sillä on tällä hetkellä jo reilusti yli 100 000 aktiivista käyttäjää.

Mutta onko Nordnet oikeasti hyvä vaihtoehto esim. osakesijoittamiseen tai rahastosäästämiseen? Tähän asiaan pureudumme tällä sivulla, joten jatka lukemista jos Nordnet kiinnostaa sinua.

Avaa Oma Nordnet Tili Tästä

Mikä On Nordnet?

Nordnet

Nordnet on yksi Suomen käytetyimmistä sijoitus- ja säästöpalveluista ja sillä on jo reilusti yli 100.000 Aktiivista Suomalaista käyttäjää. Nordnet on erityisesti piensijoittajille ykkösvalinta sekä sijoittamiseen että säästämiseen. Sen kautta ostat helposti, nopeasti ja edullisesti niin osakkeet kuin rahastotkin.

Nordnetin palveluihin kuuluu mm. tilisäästäminen, rahastosäästäminen ja osakesijoittaminen. Se tarjoaa palveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Nordnetin kautta löydät myös runsaasti sijoitusvinkkejä mm. Shareville keskustelufoorumilta, jossa menestyneet sijoittajat jakavat omia kokemuksiaan ahkerasti.

Sivustolta löytyy toki myös tuoreimmat talousalan uutiset sekä osakekurssit. Myös runsaasti asiantuntijoiden analyysejä on saatavilla.

Nordnet on todella kattavat palvelu ja sen kautta on helppoa aloittaa rahastosäästäminen tai sijoittaminen jo todella pienellä summalla kuukaudessa.

Avaa Oma Nordnet Tili Klikkaamalla Tästä

Nordnetin Tarjoamia Palveluita

Superrahastot

Nordnetin Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen täysin kuluton indeksirahasto. Rahasto ei siis sisällä mitään merkintä- ja lunastuspalkkioita, hallinnointipalkkioita tai kaupankäyntipalkkioita.

Jos haluat sijoittaa indeksirahastoon, niin Nordnet Superrahasto Suomi on erinomainen vaihtoehto. Esim. suurin osa Suomalaisista pankeista saattaa veloittaa rahastoistaan yhteensä jopa 1-3 % kuluja.

Superrahasto Suomi seuraa Helsingin pörssin OMXH25- indeksiä, eli 25 vaihdetuimman osakkeen kehitystä.

Superrahasto Suomen lisäksi voit merkitä indeksirahastoja myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Myös näiden rahastojen kulut ovat maltilliset sillä maksat ainoastaan 0,25 % valuutanvaihtokuluja.

Nordnet on lanseerannut indeksirahastot nyt myös Suomen ja pohjoismaiden ulkopuolelle! Valittavanasi on nyt uudet indeksirahastot Maailma, USA, Eurooppa ja Kehittyvät Markkinat. Voit siis nyt hajauttaa sijoituksesi ympäri maailman entistä tehokkaammin.

Rahastot

Rahastosäästäminen on ehkä vaivattomin tapa aloittaa sijoittajan ura. Kun sijoitat rahastoihin, ei sinun tarvitse itse aktiivisesti seurata osakemarkkinoiden tapahtumia, vaan rahastosalkkujen hoitajat tekevät tämän puolestasi.

Voit aloittaa rahastosäästämisen Nordnetissä jo todella pienellä summalla alk. 15 €/kk. Voit sijoittaa rahastoihin tasaiseen tahtiin joko kuukausittain tai halutessasi kertasummina.

Nordnet tarjoaa käyttöösi yli 40 rahastoyhtiön rahastot todella edullisesti. Et maksa rahastoista lainkaan merkintä- ja lunastuspalkkioita. Maksat kuluja ainoastaan rahastoyhtiöiden veloittamista hallintokuluista.

Käytössäsi on myös rahastoneuvoja, jonka avulla löydät omiin tarpeisiisi sopivat rahastot.

Indeksirahastot Teknologiasektorille

Nordnet on avannut kesällä 2021 indeksirahastot myös teknologiasektorille. Oletko koskaan miettinyt jos olisit sijoittanut vaikkapa Appleen tai Microsoftiin 10 vuotta sitten ja jossitellut sijoittamatta jättämisestä? Teknologia kehittyy ja nämä eivät takuuvarmasti jää ainoiksi mahdollisuuksiksi, vaan tulevaisuudessa aukeaa samantyyppisiä mahdollisuuksia.

Tästä syystä uusi pelkästään teknologiasektorille sijoittava indeksirahasto on todella houkutteleva vaihtoehto. Rahasto seuraa MSCI World Information Technology -indeksiä, johon kuuluu 183 suurta ja keskisuurta yritystä 23 markkinalla.

Sijoittamalla tähän rahastoon varmistat ettet missaa tulevaisuuden kurssiraketteja teknologiasektorilla.

ETF-Rahastot

ETF-rahastoilla tarkoitetaan pörssinoteerattuja rahastoja, joissa yhdistyvät osakesijoittamisen ja rahastosijoittamisen parhaat puolet. ETF:t siis toimivat samaan tapaan perinteisten rahastojen kanssa mutta ne ovat noteerattu pörssissä osakkeiden tapaan.

Miksi sijoittaa ETF-Rahastoihin?

 • Alhaisemmat kulut kuin perinteisillä rahastoilla
 • Voit käydä kauppaa suoraan pörssissä
 • Kuukausisäästösopimuksella ostot alk. 50 €/kk
 • Sijoitusten hajauttaminen on helppoa ja kustannustehokasta
 • Seuraavat indeksiä, joten sijoitusten riski on suhteellisen pieni

Nordnetin kautta löydät kattavasti tietoa ja vinkkejä ETF-sijoittamiseen. Löydät mm. Nordnetin oman ETF-mallisalkun, jonka avulla voit ottaa vinkkejä omaan sijoittamiseesi.

Osakkeet

Pitkällä aikavälillä katsottuna osakesijoittaminen tarjoaa parhaat tuottomahdollisuudet pääomallesi. Nordnet tarjoaa mahdollisuuden osakesijoittamiseen todella edullisesti verrattuna esim. useisiin pankkeihin.

Nordnetin kautta ostat ja myyt osakkeita ilman säilytysmaksuja eli maksat ainoaastaan välityspalkkiot tehdyistä kaupoista. Välityspalkkiot Nordnetin kautta ovat alk. 3 €/toimeksianto

Nordnet tarjoaa yli 10.000 arvopaperia useilta eri markkinoilta Helsingistä USA:n.

Nordnetin tarjoamien työkalujen avulla saat vinkkejä sijoittamiseen ja löydät itsellesi sopivat sijoituskohteet. Nordnet tarjoaa mm. oman koulun, jonka avulla voit syventää sijoitusosaamistasi.

Löydät luonnollisesti palvelun kautta myös osakekurssit sekä ajankohtaiset talousuutiset ympäri maailman.

Shareville

Kun avaat tilin Nordnetille, niin saat pääsyn Sharevilleen, eli pohjoismaiden suurimpaan sijoittajille suunnattuun sosiaaliseen verkostoon. Sharevillessä näet menestyneiden sijoittajien salkkujen tilanteen sekä saat paljon hyödyllisiä vinkkejä itsellesi. Pääset myös jakamaan omia näkemyksiäsi sijoittamisesta.

Jos olet todella kiinnostunut sijoittamisesta, niin Shareville on erittäin pätevä paikka kasvattaa omaa tietotaitoaan. Erityisesti aloittelevalle sijoittajalle Shareville tarjoaa valtavan tietopankin sijoittamiseen liittyen.

Voit käyttää Sharevilleä nimimerkin takaa eli sinun ei tarvitse jakaa palveluun henkilökohtaisia tietojasi.

Uusi Osakesäästötili

Nordnet osakesäästötili

1.1.2020 sijoittajilla on mahdollisuus uuden Osakesäästötilin avaamiseen myös Nordnetin kautta. Merkittävä etu osakesäästötilissä on  se että se mahdollistaa sijoittajalle korkoa korolle ilmiön täysimääräisen hyödyntämisen.

Myös vero-osuus kasvaa korkoa korolle ja kasvattaa sijoitettua pääomaa siitä syystä että myyntivoittojen ja osinkojen verojen maksamista lykätään.

Osakesäästötilin tärkeimmät pointit:

 • Osingot ja osakekaupat verovapaasti
 • Maksimitalletus 50 000 euroa
 • Maksat veroja vasta silloin, kun nostat rahaa omalle tilillesi osakesäästötililtä

Nordnet Private Banking

Nordnetin suurin tavoite on auttaa sinua saamaan säästöistäsi enemmän irti. Nordnetin Private Banking palvelu eroaa perinteisistä yksityispankeista siten että et joudu maksamaan lainkaan kiinteitä kuluja. Maksat siis ainoastaan tekemistäsi sijoituksista.

Jos asiaa ajatellaan pitkällä aikavälillä, niin kiinteiden kulujen puuttumisella on valtava vaikutus varallisuutesi kasvuun. Private Banking -palvelussa saat lisäksi käyttöösi erinomaiset työkalut sijoittamista varten, sekä halutessasi palvelua sijoitusalan ammattilaisilta. Voit siis käyttää ammattilaisten apua sijoituspäätösten tekemisessä.

Nordnetin sivustolta löytyy loistava laskuri, jonka avulla voit selkeästi laskea että kuinka paljon nykyisen yksityispankkisi kiinteät ja muuttuvat kulut vaikuttavat varallisuuteesi, ja kuinka paljon voit säästää Private Banking -palvelun avulla.

Ehdottomasti tutustumisen arvoinen vaihtoehto!

Active Trader Ohjelma

Jos olet aktiivinen treidaala, niin Nordnet tarjoaa käyttöösi Active Trader etuohjelman. Tässä ohjelmassa kaupankäyntipalkkiot sovitaan yksilöllisesti perustuen treidauksen aktiivisuuteen. Käytännössä mitä enemmän käyt kauppaa, niin sitä parempia etuja Nordnet pystyy sinulle tarjoamaan.

Active Trader -ohjelmaan liittymällä saat tottakai käyttöösi monipuoliset työkalut treidaukseen sekä kattavan raportoinnin.

Hyödynnä Kaupankäyntiluotto

Kaupankäyntiluotto tarkoittaa lyhyesti luottoa, joka myönnetään sinulle käyttäen salkkusi omistuksia vakuutena. Luotto toimii varakassana esim. osakeostoja varten ja sen avulla voit parantaa tuottomahdollisuuksiasi.

 • Maksat korkoa ainoastaan käyttämäsi luoton osalta, eli silloin kun salkkusi saldo on miinuksella
 • Voit käyttää luottoa mihin haluat
 • Korko jopa 0,99 %
 • 100 % verovähennyskelpoisuus

Nordnet Kokemuksia

Olit sitten aloitteleva piensijoittaja tai kokenut peluri, niin Nordnet on mielestämme ehdottomasti hyvä paikka kokeilla sijoittamista. Tilin luominen onnistuu verkkopankkitunnuksilla muutamassa minuutissa ja palvelu on todella helppokäyttöinen ja selkeä.

Kun sinulla on tili Nordnetillä, niin saat käyttöösi valtavan tietopankin sijoittamiseen liittyen. Löydät lähestulkoon kaiken tarpeellisen palvelun sivustolta.

Palvelu on myös kokemuksiemme ja saamamme palautteen perusteella luotettava ja ennenkaikkea edullinen niin osakkeiden ostoon kuin rahastojen merkitsemiseenkin. Se päihittää mennen tullen kuluiltaan useat Suomalaiset pankit.

Nordnet tarjoaa myös todella laajan valikoiman osakkeita ja rahastoja. Pääset palvelun kautta sijoittamaan useimpiin johtaviin pörsseihin ympäri maailman.

Voimme ehdottomasti suositella Nordnetiä kaikille sijoittamisesta ja säästämisestä kiinnostuneille.

”Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.”

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.nordnet.fi
 • Asiakaspalvelu: 020 198 5898 (ma-pe 9-19)
 • Osoite: Nordnet Bank AB Suomen sivuliike, Yliopistonkatu 5, 3. krs 00100 HELSINKI

Avaa Oma Nordnet Tili Klikkaamalla Tästä

Arvostele Artikkeli
Lähettää
Arvio
3.21 (14 ääntä)

Päivitetty: Kesäkuu 22, 2021

Jaa Tämä