Lainaa heti – Mistä ja miten?

In Vinkkejä Lainaamiseen by Ylläpito huhtikuu 15, 2019

Mistä saa lainaa heti?

Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitsee saada lainaa heti netistä. Esimerkiksi auton hajoaminen, lomamatka tai vaikkapa vaimon syntymäpäivät saattavat tulla ajankohtaiseksi ja palkkapäivä on vielä monen viikon päässä.

Netti on kätevä paikka hakea lainaa heti ja vaihtoehtoja on lukemattomia kun yllättävä rahantarve iskee. Alle olemme listanneet muutaman vinkin kun tarvitset pikaisesti rahaa.

Pikavipit

1.6.2013 astui voimaan uusi lainsäädäntö, jolla pyritään rajoittamaan Suomalaisten pikavippien ottamista. Pikavipeille asetettiin korkokatto ja tämä johti siihen että suurin osa pikavippiyrityksistä joko lopetti toimintansa kannattamattoman tai siirtyi tarjoamaan suurempia kulutusluottoja.

Pikavippitoiminta ei kuitenkaan loppunut kokonaan ja markkinoilla on edelleen paljon lainantarjoajia, jotka tarjoavat pieniä vippejä asiakkailleen. Kuluttajan kannalta pikavipin ottaminen onkin nyt paljon edullisempaa, koska lain mukainen korkokatto estää vippifirmoja kiskomasta asiakkailtaan järjettömiä korkoja.

Alla muutama paikka, mistä saat kätevästi pienen vipin heti tilillesi:

 1. Vivus.fi
 2. Euroloan
 3. Credigo
 4. Ainalaina

Isommat Lainat

Kuten yllä mainittiin, niin lakimuutoksen jälkeen monet vipintarjoajat siirtyivät tarjoamaan suurempia lainoja. Vaihtoehtoja on lukuisia ja kiristyneen kilpailun myötä myös korot ovat nykyään melko järkevällä tasolla.

Alla muutama paikka mistä kannattaa hakea, jos tarvitset isompaa lainaa heti:

 1. Credit24
 2. Halino
 3. Aasa
 4. Bank Norwegian
 5. Etua.fi

Ennen Lainaamista

Loppuun vielä muutama asia, mitkä tulisi aina muistaa ennen lainan ottamista:

 1. Pikavippi tai laina on usein helpoin vaihtoehto akuuttiin rahapulaan. Ennen lainan ottamista tulisi kuitenkin laskea tarkkaan että rahat varmasti riittävät kun takaisinmaksupäivä koittaa. Emme koskaan suosittele lainaamista, jos takaisinmaksukykyä ei ole varmistettu etukäteen ja olet altis joutumaan velkakierteeseen.
 2. Jos kuitenkin käy niin, että joudut maksuvaikeuksiin ottamasi lainan kanssa, niin älä koskaan maksa “velkaa velalla”. Ei siis kannata ottaa uutta lainaa vanhan maksuun, vaan ole mieluummin yhteydessä lainantarjoajaan ja neuvottele joustosta maksuajoissa.
 3. Tutustu korkoihin, kuluihin ja muihin lainaehtoihin tarkasti ennen lainan ottamista. Pidempi maksuaika saataa vaikuttaa houkuttelevalta mutta on myös koroiltaan ja kuluiltaan aina kalliimpi kuin lyhytaikaisempi laina. Pyri siis maksamaan lainasi pois niin nopeasti kuin mahdollista.

Pikavipin tai lainan ottaminen on järkevä ja täysin normaali ratkaisu tänä päivänä, kun lainaa on saatava heti. Netissä toimivat yritykset myös yleensä myöntävät lainat ilman takaajia, joten siinäkin mielessä lainan haku on tehty erittäin helpoksi.

Lainan saamisen edellytyksenä on yleensä se että sinulla on vakituiset tulot, asuinpaikka Suomessa ja olet täysi-ikäinen. Pikavippien korkokaton myötä myös ennen ongelmana olleet “huijausfirmat” ovat kadonneet markkinoilta, joten lainaa voi hakea netistä turvallisin mielin.

TILAA UUTISKIRJE!
Parhaat lainadiilit, mielenkiintoiset talousuutiset sekä runsaasti vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen suoraan sähköpostiisi.
Tilaa Uutiskirje
Lainaa heti – Mistä ja miten?
5 (100%) 2 Ääntä

Ylläpito