uudet lainat

Uudet Lainat Ja Pikavipit

Kokoamme tälle sivulle kaikki uudet lainat ja pikavipit vuonna 2019. Löydät alta uudet lainapaikat ja lisäksi pienen esittelyn kustakin palvelusta.

Jos et löydä tältä sivulta itsellesi mieluista uutta lainapalvelua, niin suosittelemme kokeilemaan lainahakuamme. Lainahaun avulla löydät takuuvarmasti itsellesi parhaan paikan hakea lainaa heti tilillesi. Tilaa myös uutiskirjeemme, niin pysyt ajantasalla uusista lainapalveluista.

Arvioimme sivustollamme ainoastaan luotettavia yrityksiä, eli voit huoletta käyttää näiden yritysten palveluita lainatarpeisiisi. Olemme lisäksi ottaneet huomioon lainojen yleiset ehdot ja todelliset vuosikorot. Emme siis esim. listaa palveluita, jotka veloittavat lainoistaan tähtitieteellisiä korkoja.

Katso alta itsellesi sopivin uusi lainapaikka ja hae lainaa heti tilillesi. Tarkemmat korko- ja lainaehdot kustakin lainasta löydät siirryttyäsi lainantarjoajan sivustolle. Voit myös lukea haluamasi lainapalvelun esittelyn sivustollamme klikkaamalla lainapaikan logoa.

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank on tuonut Mastercardinsa myös Suomen markkinoille. Tällä vuosimaksuttomalla luottokortilla kerrytät bonuksia kaikista ostoksistasi ja siirrät rahaa tilillesi veloituksetta. Luottoraja jopa 10.000 euroa!

HAE Lainaa Tästä

Bondora

Vakuudetonta lainaa 500-10.000 euroa 3-60 kuukauden maksuajalla. Täytä hakemus ja saat lainatarjouksen 5-minuutissa!

HAE Lainaa Tästä

Motty

Motty on uusi lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa tilillesi aina 50.000 euroon asti. Motty tarjoaa vakuudetonta lainaa alimmillaan jopa 4,5 % korolla!

HAE Lainaa Tästä

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa 100-2000 euron suurista luottorajaa käyttöösi. Voit tehdä nostoja valitsemasi luottorajan puitteissa milloin haluat. Nyt kuluton ensinosto 2000 € asti kahden kuukauden korottomalla maksuajalla!

HAE Lainaa Tästä

Bank Norwegian

Bank Norwegian on vihdoin Suomessa! Lainaa 1000-60.000 euroa todella edullisella korolla! Maksuaikaa lainoille jopa 15-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Vertaaensin.fi

Vertaaensin.fi tarjoaa todella kattavan valikoiman lainoja aina 60.000 euroon asti. Palvelun kautta kilpailutat itsellesi parhaan lainan yli 60 palvelun joukosta alle minuutissa!

HAE Lainaa Tästä

Saldolimiitti

Limiitti.fi on uudistanut lainapalvelunsa ja on nykyään nimeltään Saldolimiitti. Saat sen kautta todella helposti ja nopeasti käyttöösi 2000 euron suuruisen luottolimiitin.

HAE Lainaa Tästä

Vivus Jousto

Vivus jousto on tunnetun Vivus lainapalvelun tarjoama uusi jopa 3000 euron suuruinen joustoluotto. Hae itsellesi jatkuva luotto, joka on aina käytössäsi tarpeen vaatiessa.

HAE Lainaa Tästä

Omalaina

Omalaina tarjoaa 100-50.000 euron kulutusluottoja 1-15 vuoden maksuajalla. Omalaina etsii sinulle sopivimman ja edullisimman lainan lukuisten pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Palvelu on Suomalainen, luotettava ja nopea. Saat lainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

HAE Lainaa Tästä

Rahoitushaku

Vertaile itsellesi paras lainapalvelu ja hae lainaa nopeasti tilillesi aina 60.000 euroon asti. Lainan hakeminen on aina maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

HAE Lainaa Tästä

Lunar Credit

Uusi lainapalvelu Lunar Credit tarjoaa käyttöösi jatkuvan 2000 euron suuruisen joustoluoton. Kätevä joustoluotto on esim. hyvä vararahasto koska maksat korkoa vasta siinä vaiheessa kun käytät luottoa.

HAE Lainaa Tästä

Käyttöraha.fi

Hae käyttöösi markkinoiden suurin joustoluotto! Lainaa 1000-50.000 euroa nopeasti tilillesi.  Ei ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa, päätät itse takaisinmaksun aikataulusta!

HAE Lainaa Tästä

Rahalaitos

Rahalaitos tarjoaa mutkattomia lainaratkaisuja aina 70.000 euroon asti. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta.

HAE Lainaa Tästä

Rahoitu.fi

Kilpailuta itsellesi paras laina aina 60.000 euroon asti Rahoitu.fi palvelun kautta. Täytä nopea ja helppo lainahakemus ja valitse itsellesi paras lainatarjous!

HAE Lainaa Tästä

Lainavertailija

Lainavertailija laittaa pankit kilpailemaan sinusta. Kilpailuta ilmaiseksi yli 20 pankkia ja hae lainaa 500-50.000 euroa.

HAE Lainaa Tästä

Ege.fi

Ege.fi on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa nyt 100-2800 euron pikaluottoja todella kilpailukykyisellä hinnoittelulla. Ikäraja palveluun 20-vuotta ja maksuaikaa lainoille 2-12 kuukautta. Nyt uusille asiakkaille 200 € laina ilman kuluja!!

HAE Lainaa Tästä

Zmarta

Zmartan kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 50.000 euroa! Palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten kautta.

HAE Lainaa Tästä

Matkaluotto

Tarvitsetko nopeasti lainaa esim. lomamatkaa varten? Matkaluoton kautta voit hakea perinteistä kulutusluottoa 2000-5000 euroa heti tilillesi. Maksuaikaa joustavasti 12-48 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Nextrahoitus

Nextrahoitus on lainojen kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 500-50.000 euroa jopa 15-vuoden maksuajalla.

HAE Lainaa Tästä

Komplett Bank

Helmikuussa 2017 avattu lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 1000-50 000 euroa nopeasti tilillesi.

HAE Lainaa Tästä

Surimo Finance

Surimo Finance tarjoaa 19-vuotta täyttäneille henkilöille 500-4000 euron suuruisia kulutusluottoja. Lainapäätös välittömästi ja rahat tilillesi heti!

HAE Lainaa Tästä

Credigo

Credigon kautta voit hakea markkinoiden edullisimpiin kuuluvaa lainaa 100-2500 euroa. Lainalle saat maksuaikaa parhaillaan jopa 60 kuukautta!

HAE Lainaa Tästä

Eurolimiitti

Eurolimiitti on uusi lainapalvelu, jonka kautta saat käyttöösi jopa 3000 euron suuruisen joustoluoton. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen 500 euron noston täysin kuluitta 30 päivän maksuajalla!

HAE Lainaa Tästä

Bank Norwegian Luottokortti

Hae käyttöösi edullinen ja monipuolinen luottokortti Bank Norwegianilta. Luottoraja jopa 10000 euroa todella hyvillä eduilla ja edullisilla koroilla.

HAE Lainaa Tästä

Lantti.fi

Lantti.fi tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti. Kilpailuta itsellesi paras lainatarjous täysin ilmaiseksi!

HAE Lainaa Tästä

Creditstar

Avaa henkilökohtainen 50-2000 euron suuruinen luottotili Creditstarin kautta. Jatkuvan luottotilin avulla pidät raha-asiasi järjestyksessä yllättävien menojen varalle.

HAE Lainaa Tästä

Vippi.fi

Uudistuneen Vippi.fi palvelun kautta voit hakea itsellesi joko 500 tai 2000 euron suuruisen tililuoton nopeasti ja edullisesti

HAE Lainaa Tästä

Lendo

Lendo on vastikään Suomen markkinoille tullut lainanvälittäjä, joka etsii sinulle parhaan lainatarjouksen useiden pankkien joukosta. Lainaa voit hakea jopa 50000 euroon asti.

HAE Lainaa Tästä

Saldo

Saldon kautta voit hakea nopeasti 100-2000 euron suuruista tililuottoa käyttöösi. Nosta rahaa tilillesi aina halutessasi minä kellon ikana tahansa.

HAE Lainaa Tästä

Tonnilaina

Tonnilainan kautta voit sen nimen mukaisesti hakea itsellesi 1000 euron lainan todella nopeasti ja helposti. Lainan takaisinmaksuaika on aina kiinteä 19 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Credit24

Credit24 ei sinällään ole uusi lainapalvelu mutta listaamme sen tänne, koska se on uudistanut lainapalvelunsa täysin. Vanhanmallisen kulutusluoton sijasta Credit24 tarjoaa nykyään joustolimiittiä. Voit haea joustolimiittiä 100-4000 euroa ja pystyt itse määrittämään joustavasti miten lyhennät luottoasi. Aina kun luotollasi on tilaa, niin voit nostaa sitä lisää limiittiisi asti.

HAE Lainaa Tästä

Lainaa24.fi

Lainaa24 on uuden ajan kotimainen lainapalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä hakemuksella monta lainantarjoajaa. Palvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500-50000 euroa.

HAE Lainaa Tästä

NordCredit

Hae käyttöösi kätevä joustoluotto NordCreditin kautta. Luottorajasi on jopa 3000 euroa, josta voit tehdä nostoja tilillesi milloin itse haluat.

HAE Lainaa Tästä

Cashbuddy

Cashbuddy tarjoaa 1000-3000 euron suuruista lainaa todella joustavilla maksuajoilla. Lainapäätös heti ja rahat tilillesi minuuteissa!

HAE Lainaa Tästä

Ekstraluotto

Ekstraluotto on uusi lainapalvelu, joka kautta voit hakea 2100 euron suuruista jatkuvaa tililuottoa käyttöösi. Palvelun ikäraja on 21-vuotta ja lainahakemus on aina ilmainen.

HAE Lainaa Tästä

Risicum

Risicum on tehnyt paluun lainamarkkinoille! Uuden lainapalvelun kautta voit hakea joko 500-1000 euron suuruista kulutusluottoa tai joustolainaa 2050 euroon asti. Palvelun ikäraja on 20-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Yleislaina

Yleislainalta voit hakea 500-2000 euron vanhanmallisia kulutusluottoja 3-24 kuukauden maksuajalla. Hakemuksen täytettyäsi Yleislaina lähettää sinulle luottosopimuksen postitse allekirjoitettavaksi. Voit myös valita sähköoisen allekirjoituksen, jolloin sopimus lähetetään sähköpostiisi ja allekirjoitat sen verkkopankkitunnuksillasi. Käyttämällä sähköistä allekirjoitusta saat rahat tilillesi luonnollisesti huomattavasti nopeammin.

HAE Lainaa Tästä

Vippi.fi

Vippi.fi on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa tätä nykyä 50-2000 euron suuruista tililuottoa 22-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille suomen kansalaisille.

HAE Lainaa Tästä

Euro24

Euro24 tarjoaa jatkuvaa tililuottoa suomessa asuville 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Luoton hakeminen on ilmaista ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan 15 minuutissa.

HAE Lainaa Tästä

Ottoraha

Ottoraha myöntää 20-1000 euron suuruisia pikavippejä 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Lainahakemus on helppo, nopea ja ilmainen. Maksuaikaa vipille saat 7-90 vuorokautta.

HAE Lainaa Tästä

Orkia

Orkialta voit hakea pikalainaa yllättäviin menoihin 20-1000 euroa. Lainaa myönnetään 18-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille ja laina-ajan voit valita 7-90 vuorokauden väliltä.

HAE Lainaa Tästä

Lainaamo

Lainaamo tarjoaa 500-20.000 euron suuruisia kulutusluottoja 18-vuotta tyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille. Joustavan maksuajan voit valita 1-12 vuoden väliltä riippuen lainasumman koosta. Lainaa voit hakea Lainaamon sivuilla helpolla verkkohakemuksella ja lainapäätöksen saat välittömästi. Lainaamo myöntää luotot ilman takaajia tai vakuuksia.

HAE Lainaa Tästä

Finnlaina

Finlainan pikalaina tarjoaa helpottavan ratkaisun äkilliseen pieneen rahapulaan. Lainasumman voi valita 20-1000 euron väliltä, maksuaikaa saa 7-90 vuorokautta ja palvelun ikäraja on 18 vuotta. Finnlaina on täysin Suomalainen yritys ja sen kautta on mahdollista hakea lainaa myös tekstiviestillä verkkohakemuksen lisäksi.

HAE Lainaa Tästä

Lainaaja

Lainaaja.fi on uusi lainapalvelu, jossa ihmiset pystyvät lainaamaan rahaa toisilleen. Perinteiseen pankkien myöntämiin lainoihin verrattuna vertaislainaaminen on lainanottajille usein tapa ottaa lainaa. Lainan korot ovat tällä tavalla lainatessa usein pienemmät, kuin perinteisissä kulutusluotoissa. Lainaajasta voit saada lainaa 200-5000 euroa 4-36 kuukauden maksuajalla.

HAE Lainaa Tästä

Luottoraha

Luottoraha tarjoaa vastuullisia rahoitusratkaisuja kuluttajille. Se myöntää lainaa 2000 euroa 20 vuotta täyttäneille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Voit nostaa luottoa tilillesi aina niin halutessasi 2000 euron luottorajasi puitteissa. Luoton hakeminen tapahtuu helpolla verkkohakemuksella ja asiakas tunnistetaan verkkopankkitunnusten avulla. Tämän jälkeen saat luottotarjouksen heti.

HAE Lainaa Tästä

Instabank

Vuonna 2018 Suomen lainamarkkinoille saapunut Instabank tarjoaa edullista lainaa 500-50.000 euroa. Todella joustava ja edullinen uusi lainapalvelu.

HAE Lainaa Tästä

Fellow Finance

Fellow Finance on vertaislainapalvelu, jonka kautta voit hakea 500-10000 euron suuruisia lainoja. Täytä ilmainen lainahakemus ja saat sijoittajilta tarjouksen hakemuksesi perusteella.

HAE Lainaa Tästä

Rahapalvelu.fi

Rahapalvelu.fi on todella kilpailukykyisillä koroilla varustettu joustavaa 100-4000 euron tililuottoa tarjoava lainapalvelu. Hae nyt, niin saat ensimmäisen lainan täysin kuluttomasti!

HAE Lainaa Tästä

Mistä Uusi Laina Kannattaa Hakea?

Alla olevasta taulukosta näet vielä suosituimpien uusien lainapaikkojen tarjoamat lainamäärät ja maksuajat. Sekä myös lainan saamiseen vaadittavan ikärajan.

Pääset lukemaan tarkemman esittelyn haluamastasi lainapaikasta klikkaamalla lainapaikan logoa

LainapaikkaIkärajaLainasummatMaksuaikaa
19-vuotta1000-4000 €Jatkuva luotto
23-vuotta1000-50.000 €1-15-vuotta
23-vuotta1000-50.000 €Jatkuva luotto
20-vuotta2000-10.000 €6-60 kuukautta
20-vuotta1000-3000 €1-5-vuotta
19-vuotta500-4000 €2-3-vuotta
18-vuotta100-2000 €Jatkuva luotto
20-vuotta100-2500 €6-60 kuukautta
21-vuotta10-3000 €Jatkuva luotto
23-vuotta1000-50.000 €Jatkuva luotto
20-vuotta100-2000 €Jatkuva luotto
20-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta

Toivottavasti löysit lainatarpeisiisi sopivan uuden lainapaikan! Päivitämme tälle sivulle uusia lainoja aina kun saamme niitä tietoomme. Jos haluat ehdottaa uutta lainapaikkaa meille, niin voit tehdä sen kommentoimalla alle.

Kerro myös kokemuksistasi jos löysit tältä sivustolta hyvän ja edullisen uuden paikan hakea pikavippiä. Näin autat sekä meitä pitämään tämän sivuston tiedot ajan tasalla sekä kanssalainaajia löytämään itselleen sopivan uuden lainapalvelun.

Kiitos palautteestasi!

Uudet lainat – Kaikki uudet lainat ja pikavipit huhtikuu 2019
4.8 (95.29%) 17 Ääntä

Katso Myös:

TILAA UUTISKIRJE!
Parhaat lainadiilit, mielenkiintoiset talousuutiset sekä runsaasti vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen suoraan sähköpostiisi.
Tilaa Uutiskirje
Uudet lainat – Kaikki uudet lainat ja pikavipit HUHTIKUU 2019 Päivitetty: Huhtikuu 25, 2019 by Ylläpito

2 Kommenttia “Uudet lainat – Kaikki uudet lainat ja pikavipit huhtikuu 2019”

 1. haluan että lähetätte mulle uusia laina hakemuksia josta saa kans lainaa että se ois myönteinen ku tarvitsen 10.000e joka paikasta tulee et nyt henry kannatta hakea tätä ja tätä lainaa silti tulee kielteinen päätös auttakaa mua mista varmasti saa ja tahon uusia lainoja että laitatte mun sähkopostiin kiitän etu käteen avusta

  1. Hei Henry,

   Lisäämme tälle sivulle kaikki uudet lainapalvelut aina heti kun saamme niitä tietoomme, joten kannattaa käydä tarkistamassa tämä sivu tasaisin väliajoin. Voimme toki myös laittaa sähköpostiisi tiedon, kun lisäämme uuden palvelun tälle sivustolle.

   Terveisin,

   Lainaanyt.fi ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *