kulutusluotto

Top 3 Kulutusluotot

LainapalveluLainasummaMaksuaikaKorkoIkärajaLue Lisää
1000-60.000 €1-15 vuottaalk. 8,99 %23-vuottaLue Lisää
500-50.000 €1-15-vuottaalk. 4,99 %18-vuottaLue Lisää
1000-3000 €1-5 vuottaalk. 20 %20-vuottaLue Lisää

Vertaa Kaikki Kulutusluotot

Usein Kysyttyä Kulutusluotoista

Miten Lainan Takaisinmaksu Järjestetään?

Kulutusluottoa maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Solmittuasi lainasopimuksen haluamasi palvelun kanssa, sinulle lähetetään kuukausittain lasku kirjeitse/sähköpostiin. Lainan takaisinmaksu onnistuu usein myös omien sivujen kautta palveluun saamillasi tunnuksilla.

Voinko Pitää Maksuvapaita Kuukausia?

Yleensä tämä onnistuu mainiosti. Suurin osa kulutusluottoja myöntävistä palveluista ovat hyvin joustavia takaisinmaksun suhteen ja voit pitää halutessasi vähintään 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Tämä riippuu lainanmyöntäjästä sekä siitä kuinka isoa kulutusluottoa olet hakemassa. Yleisesti ottaen voidaan sanoa että alle 2000 € lainan saat tilillesi jo saman päivän kuluessa ja isomman lainan 1-3 arkipäivän kuluessa.

Tarvitsenko Takaajia Tai Vakuuksia?

Et tarvitse. Kaikki tällä sivustolla esitellyt lainapalvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Kuinka Paljon Maksuaikaa Saan Kulutusluotolle?

Pienemmille kulutusluotoille(1000-3000 €) myönnettävä maksuaika liikkuu yleensä 1-5 vuoden välillä. Suuremmille kulutusluotoille maksuaikaa voit saada aina 15-vuoteen asti.

Voinko Saada Kulutusluoton Ilman Tuloja?

Kulutusluoton saaminen ilman tuloja on haastavaa mutta ei mahdotonta. Toki suurempi laina ei välttämättä onnistu mutta netissä on muutama lainapalvelu, jotka myöntävät pienempää lainaa myös työttömille.

Voinko Saada Lainaa Jos Minulla On Luottohäiriömerkintä?

Lyhyesti vastattuna et voi. Kaikki lainapalvelut tarkistavat tänä päivänä asiakkaansa luottotiedot.

Tarvitseeko Minun Kertoa Käyttötarkoitus Lainalle?

Ei tarvitse. Lainapalvelut eivät tänä päivänä utele käyttötarkoituksia vakuudettomien lainojen osalta.

Lue Myös Nämä Kulutusluotoista

Haluatko saada lisää hyödyllistä infoa kulutusluotoista:

Kulutusluotto Heti Tilille

Tarvitseto kulutusluottoa tilillesi mahdollisimman nopeasti? Katsasta palvelut, joiden kautta rahojen nostaminen tilille onnistuu todella nopealla aikataululla. Kulutusluottoa nopeasti tilille aina 60.000 euroon asti.

Lue Lisää

Halvin Kulutusluotto

Mistä löytyy netin halvin kulutusluotto? Katso kattavasta vertailustamme lainapalvelut, joiden kautta sinun kannattaa lähteä hakemaan kulutusluottoa.

Lue Lisää

Mihin Tarpeisiin Kulutusluotto Hankitaan?

Tänä päivänä on hyvin yleistä että lainaa otetaan lähes jokaisessa kotitaloudessa jossain elämän vaiheessa. Kulutusluotto on lainoista se perinteisin ja sen avulla onnistuu niin pienten kuin suurtenkin hankintojen tekeminen.

Lainaanyt.fi sivustolta löydät vertailusta lähes 100 lainapalvelua, jotka myöntävät vakuudettomia kulutusluottoja kotitalouksille.

Kulutusluottojen tavallisimpia käyttötarkoituksia ovat mm. Remontit, ulkomaanmatkat, auton korjaukset, lainojen yhdistäminen etc.

Kulutusluoton hankkiminen on tänä päivänä todella helppoa ja nopeaa. Lainan hakeminen tapahtuu täysin netin välityksellä ja tunnistautuminen turvallisesti verkkopankkitunnuksien avulla.

Parhaimmillaan saat kulutusluoton tilillesi jo saman päivän aikana hakemuksen täyttämisestä!

Muista Vertailla Ennen Kuin Teet Lainapäätöksen

Etenkin silloin, jos olet hakemassa suurempaa kulutusluottoa, niin lainavertailun tekeminen ennen lopullista lainapäätöstä kannattaa ehdottomasti tehdä.

Kulutusluottojen korkokulut nimittäin vaihtelevat eri palvelujen välillä 5-50 % välillä. Jos siis käytät hieman aikaa vertailuun, niin tulet säästämään sievoisen summan rahaa lainasi kuluissa.

Lainavertailu ei maksa sinulle mitään sillä lainahakemuksien täyttäminen on aina ilmaista, eikä se vielä sido sinua mihinkään.

Voisinko Minäkin Hakea Kulutusluottoa?

Jos harkitset kulutusluoton hakemista, niin sinun tulee täyttää muutama perusehto. Luoton saamisen ehdot toki vaihtelevat hieman eri palveluntarjoajien kesken, mutta yleisesti ottaen voit hakea kulutusluottoa jos täytät seuraavat ehdot:

  1. Olet vähintään 18-vuotias(Suurin osa palveluista vaatii kuitenkin vähintään 20-vuoden iän)
  2. Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
  3. Omaat vakituiset kuukausittaiset tulot
  4. Omistat Suomalaiset verkkopankkitunnukset
  5. Asut vakituisesti Suomessa

Jokainan lainapalvelu tarkistaa tänä päivänä asiakkaan luottotiedot, joten jos sinulla on maksuhäiriömerkintä, niin lainan saaminen on lähes mahdotonta.

Lainaa kannattaa hakea mahdollisimman monesta paikasta, koska jokainen lainapalvelu määrittää asiakkaalle koron perustuen henkilökohtaiseen riskikartoitukseen.

Nämä saattavat erota huomattavastikin eri palveluiden välillä.

Kulutusluotto Vs Joustoluotto

Kuten yllä todettiin, on kulutusluotto se perinteisin lainaamisen muoto ja ehkä helpoiten hahmotettava kokonaisuus lainanhakijalle.

Kuitenkin lainamuotoja löytyy tänä päivänä useita ja moni kääntyy mieluummin joustoluoton puolelle. Joustoluotto on kulutusluottoa huomattavasti joustavampi, joskin usein koroiltaan hieman kalliimpi vaihtoehto.

Joustoluoton hyviä puolia verrattuna kulutusluottoon on muun muassa se että voit aina nostaa joustoluottoa tilillesi lisää luottorajasi puitteissa. Kun siis maksat lainaa takaisin, niin se vapautuu uudestaan käyttöösi. Tämä ei ole mahdollista kulutusluottojen osalta.

Joustoluoton hyvä puoli on myös se että et maksa lainastsi mitään kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi. Joustoluotto sopii siis erinomaisesti esim. vararahastoksi pahan päivän varalle.

Mikä Lainamuoto On Minulle Sopivin?

Tämä riippuu ihan siitä että minkälaiseen tarkoitukseen olet lainaa hakemassa.

Jos tarvitset mahdollisimman edullisen lainan tilillesi suhteellisen nopealla aikataululla, niin silloin kulutusluotto tai pienemmissä lainasummissa pikaluotto on oikea vaihtoehto.

Jos taas haluat kätevän vararahaston pahan päivän varalle, niin tällöin joustoluotto voi ehkä sopia sinulle. Jos esim. autosi hajoaa ja remontti on liian kallis kukkarolle, niin saat kätevästi nostettua joustoluottoa tilillesi minuuteissa.

Jos taas olet bonusten perään, tai esim. matkustelet paljon, niin tällöin kannattaa tutustua tarkemmin luottokortteihin.

Mistä Olet Hakenut Kulutusluottoa?

Oletko hakenut kulutusluottoa? Mistä sait parhaan lainatarjouksen? Oletko ollut tytyväinen saamaasi palveluun?

Kommentoi alle kokemuksistasi! Näin autat muita kulutusluoton tarpeessa olevia löytämään itselleen sopivimman lainavaihtoehdon.

Kiitos palautteestasi!

Vertaile kulutusluotot 100-60.000 euroa
4.7 (93.33%) 3 Ääntä

Katso Myös:

TILAA UUTISKIRJE!
Parhaat lainadiilit, mielenkiintoiset talousuutiset sekä runsaasti vinkkejä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen suoraan sähköpostiisi.
Tilaa Uutiskirje
Vertaile kulutusluotot 100-60.000 euroa Päivitetty: Huhtikuu 2, 2018 by Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *