Hae Ilmainen Ensilaina Tilillesi

Tiesitkö että netin kautta voit saada useasta paikasta ilmaisen ensilainan, eli toisin sanoen et joudu maksamaan lainasta minkäänlaisia korkoja tai muita kuluja.

Olemme listanneet alle kaikki lainapaikat, jotka myöntävät korotonta lainaa asiakkailleen netissä. Esim. Suomilimiitin kautta voit saada jopa 2000 euron suuruisen ensilainan ilman kuluja.

LainapaikkaLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa
500-10.000 €45 vrk18-vuottaHae Lainaa
10-400 €61 vrk20-vuottaHae Lainaa
 10-2000 €30-60 vrk18-vuottaHae Lainaa
50-2000 €30 vrk21-vuottaHae Lainaa
 100-4000 €30 vrk19-vuottaHae Lainaa

Miten Haen Ilmaisen Ensilainan?

Korottoman lainan hakeminen on todella helppoa. Lainaa voit hakea haluamasi lainapalvelun sivuilta löytyvän lainahakemuksen avulla. Lainaan täytetään ensin perustiedot itsestä, jonka jälkeen tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla.

Sinulta tulee siis löytyä jonkun Suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, jotta lainan hakeminen on mahdollista.

Kun laina on myönnetty ja maksettu, niin saat jatkoa ajatellen käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla voit jatkossa hakea lainaa myös tekstiviestillä tai oman lainapalvelusi sivujen kautta.

Lainaa voit hakea lisää siinä vaiheessa, kun olet maksanut ilmaisen ensilainasi pois kokonaisuudessaan.

Alla vielä pieni esittely ilmaista ensilainaa myöntävistä paikoista:

Bank Norwegian Luottokortti

Bank Norwegian Luottokortti

Voit saada ilmaista ensilainaa myös luottokortilla! Bank Norwegian tarjoaa käyttöösi monipuolisen ja vuosimaksuttoman luottokortin, johon saat korotonta maksuaikaa jopa 45 vuorokautta.

Lue Lisää Bank Norwegian Luottokortista

Vivus.fi

Vivus

Vivus.fi on todella suosittu lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikaluottoa heti tilillesi 10-2010 euroa. Ilmaista ensilainaa saat uutena asiakkaana aina 400 euroon asti. Vivus myöntää maksuaikaa lainoilleen 3-61 vuorokautta ja ikäraja palveluun on 20-vuotta

Lue Lisää Vivuksesta

Suomilimiitti

Suomilimiitti

Suomilimiitin lainatuote on 10-2000 euron suuruinen todella joustava tililuotto. Tästä ensimmäisen 2000 euroa saat täysin kuluttomasti jopa 60 vuorokauden maksuajalla! Voit hakea luottoa Suomilimiitiltä, jos olet 18-vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Ferratum

Ferratum

Ferratumin lainatuote on jatkuva 2000 euron suuruinen tililuotto. Tililuottoa voit hakea, jos olet 21-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut Suomen kansalainen. Ilmaista ensilainaa Ferratum myöntää 2000 euroon asti kuukauden maksuajalla.

Lue Lisää Ferratumista

Credit24

Credit24

Credit24 on luotettava, nopea ja suosittu lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen jatkuvaa luottoa aina 4000 euroon asti. Palvelun ikäraja on 19-vuotta ja ilmaiselle pikavipille annetaan maksuaikaa 30 vuorokautta

Lue Lisää Credit24:stä

Lainasummat Ja Takaisinmaksu

Korottomien lainojen summat liikkuvat 10-1000 euron välillä. Suosituimmat summat taas liikkuvat 200-500 euron välillä. Laina-ajat ovat yleensä 30 päivän luokkaa.

Ilmainen ensilaina on todella kätevä ratkaisu, jos tarvitset lainaa netistä heti ja tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin esim. seuraavana palkkapäivänä.

Tältä sivulta löydät kaikki korotonta pikavippiä myöntävät paikat, mutta jos haluat tutustua myös muihin lainapaikkoihin, niin katsasta myös sivustoltamme löytyvä kätevä lainahaku.

Lue Myös

Lainaa 2000 euroa – Löydä edullisin 2000 € laina

Hyödynnä Kuluton Laina

Lainapalvelut tarjoavat nostokulutonta lainaa koska haluavat houkutella asiakkaita lisää itselleen ja hyötyvät siitä, että asiakas saattaa jatkossa ottaa lisää lainaa saman yrityksen kautta.

Vaikka kuluton laina on yrityksille tapa houkutella asiakkaita, niin se on myös kuluttajan kannalta ehdottoman hyvä asia, mikä kannattaa hyödyntää varsinkin silloin jos olet pienen ja pikaisen vipin tai vaikkapa kesälainan tarpeessa.

Hakemalla kulutonta luottoa säästät selvää rahaa. Esim jos haet 300 euron lainan ferratumin kautta, niin säästät koroissa ja kuluissa 63 euroa korolliseen lainaan verrattuna.

Vivuksen kautta taas 400 euron lainassa säästät noin 60 euroa. Kannattaa siis ehdottomasti hyöydyntää lainapalveluiden tarjoamat ilmaiset lainat!

Toivottavasti sait hyödyllisiä vinkkejä tältä sivulta ja pääset hakemaan ilmaisen ensilainan tilillesi jo tänään!

(Haluamme vielä muistuttaa loppuun että ilmainen ensilaina ei välttämättä ole hyvä ratkaisu, jos et pysty maksamaan sitä ajoissa takaisin. Jos olet joutunut velkakierteeseen ja tarvitset apua, niin suosittelemme tutustumaan takuusäätiön sivustoon.)

Oletko Hakenut Ilmaista Ensilainaa?

Mistä olet saanut ilmaista ensilainaa? Olitko tyytyväinen kyseiseen lainaan?

Kommentoi alle kokemuksistasi, niin voimme lisätä ilmaista lainaa tarjoavia palveluita tähän artikkeliin! Voit myös esittää kysymyksiä meille koskien ilmaisia ensilainoja.

Kiitämme palautteestasi!

Ilmainen ensilaina – Hae koroton laina heti tilillesi
4.1 (82.79%) 43 Ääntä

Katso Myös:

Älä Jää Paitsioon!
Tilaa Uutiskirje
Parhaat lainadiilit, mielenkiintoiset blogikirjoitukset ja runsaasti vinkkejä sekä säästämiseen että sijoittamiseen liittyen suoraan sähköpostiisi.
Emme lähetä roskapostia. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *