Hae Ilmainen Ensilaina Tilillesi

Tiesitkö että netin kautta voit saada useasta paikasta ilmaisen ensilainan, eli toisin sanoen et joudu maksamaan lainasta minkäänlaisia korkoja tai muita kuluja.

Olemme listanneet alle kaikki lainapaikat, jotka myöntävät korotonta lainaa asiakkailleen netissä. Esim. Suomilimiitin kautta voit saada jopa 1000 euron suuruisen ensilainan ilman kuluja.

Lainapaikka Lainasumma Laina-aika Ikäraja Hae Lainaa
10-400 € 30 vrk 20-vuotta Hae Lainaa
50-2000 € 30 vrk 21-vuotta Hae Lainaa
 10-1000 € 30-60 vrk 18-vuotta Hae Lainaa
100-300 € 14 vrk 18-vuotta Hae Lainaa
 10-500 € 30 vrk 21-vuotta Hae Lainaa

Miten Haen Ilmaisen Ensilainan?

Korottoman lainan hakeminen on todella helppoa. Lainaa voit hakea haluamasi lainapalvelun sivuilta löytyvän lainahakemuksen avulla. Lainaan täytetään ensin perustiedot itsestä, jonka jälkeen tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla.

Sinulta tulee siis löytyä jonkun Suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, jotta lainan hakeminen on mahdollista.

Kun laina on myönnetty ja maksettu, niin saat jatkoa ajatellen käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla voit jatkossa hakea lainaa myös tekstiviestillä tai oman lainapalvelusi sivujen kautta.

Lainaa voit hakea lisää siinä vaiheessa, kun olet maksanut ilmaisen ensilainasi pois kokonaisuudessaan.

Alla vielä pieni esittely ilmaista ensilainaa myöntävistä paikoista:

Vivus.fi

Vivus

Vivus.fi on todella suosittu lainapalvelu, jonka kautta voit hakea pikaluottoa heti tilillesi 10-2010 euroa. Ilmaista ensilainaa saat uutena asiakkaana aina 400 euroon asti. Vivus myöntää maksuaikaa lainoilleen 3-30 vuorokautta ja ikäraja palveluun on 20-vuotta

Lue Lisää Vivuksesta

Ferratum

Ferratum

Ferratumin kautta voit hakea ilmaista lainaa 30 vuorokauden maksuajalla 2000 euroon asti. Joustoluotto on luottokortin tapaan käytössäsi jatkuvasti luottorajasi puitteissa.

Lue Lisää Ferratumista

Suomilimiitti

Suomilimiitti

Suomilimiitin lainatuote on 10-2000 euron suuruinen todella joustava tililuotto. Tästä ensimmäisen 1000 euroa saat täysin kuluttomasti jopa 60 vuorokauden maksuajalla! Voit hakea luottoa Suomilimiitiltä, jos olet 18-vuotias ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Lue Lisää Suomilimiitistä

Nordcredit

Nordcredit

Nordcreditin lainatuote on jatkuva 3000 euron suuruinen tililuotto. Tililuottoa voit hakea, jos olet 18-vuotta täyttänyt raha-asiansa moitteetta hoitanut Suomen kansalainen. Ilmaista ensilainaa Nordcredit myöntää 100-300 € 14 vuorokauden maksuajalla.

Lue Lisää Nordcreditistä

Eurolimiitti

Eurolimiitti

Eurolimiitti on luotettava, nopea ja suosittu lainapalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen jatkuvaa luottoa aina 3000 euroon asti. Palvelun ikäraja on 21-vuotta ja ilmaiselle pikavipille annetaan maksuaikaa 30 vuorokautta

Lue Lisää Eurolimiitistä

Lainasummat Ja Takaisinmaksu

Korottomien lainojen summat liikkuvat 10-1000 euron välillä. Suosituimmat summat taas liikkuvat 200-500 euron välillä. Laina-ajat ovat yleensä 30 päivän luokkaa.

Ilmainen ensilaina on todella kätevä ratkaisu, jos tarvitset lainaa netistä heti ja tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin esim. seuraavana palkkapäivänä.

Tältä sivulta löydät kaikki korotonta pikavippiä myöntävät paikat, mutta jos haluat tutustua myös muihin lainapaikkoihin, niin katsasta esim. sivustomme lainaa 500 euroa tarjoukset!

Hyödynnä Kuluton Laina

Lainapalvelut tarjoavat kulutonta lainaa koska haluavat houkutella asiakkaita lisää itselleen ja hyötyvät siitä, että asiakas saattaa jatkossa ottaa lisää lainaa saman yrityksen kautta.

Vaikka kuluton laina on yrityksille tapa houkutella asiakkaita, niin se on myös kuluttajan kannalta ehdottoman hyvä asia, mikä kannattaa hyödyntää varsinkin silloin jos olet pienen ja pikaisen vipin tarpeessa.

Hakemalla kulutonta luottoa säästät selvää rahaa. Esim jos haet 300 euron lainan ferratumin kautta, niin säästät koroissa ja kuluissa 63 euroa korolliseen lainaan verrattuna.

Vivuksen kautta taas 400 euron lainassa säästät noin 60 euroa. Kannattaa siis ehdottomasti hyöydyntää lainapalveluiden tarjoamat ilmaiset lainat!

Toivottavasti sait hyödyllisiä vinkkejä tältä sivulta ja pääset hakemaan ilmaisen ensilainan tilillesi jo tänään!

Kirjoittaja: Jyri Hagman

Ilmainen ensilaina – Hae koroton laina heti tilillesi
5 (100%) 3 Ääntä

Katso Myös:

Ilmainen ensilaina – Hae koroton laina heti tilillesi Päivitetty: Lokakuu 6, 2017 by Ylläpito