Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?

In Blogi by Ylläpito tammikuu 8, 2019

lainaa ulkomailta

Lainaa Ulkomailta – Lue Mistä Kannattaa Hakea

Oletko aikeissa hakea lainaa ulkomailta vaikkapa siitä syystä että Suomalaiset lainapalvelut eivät myönnä sinulle lainaa? Tästä artikkelista löydät hyödyllistä tietoa siitä mistä lainaa kannattaa lähteä hakemaan ja mitä sudenkuoppia sinun tulee välttää asioidessasi ulkomaisten lainapalveluiden kanssa.

Jos haluat löytää itsellesi sopivimman lainapalvelun todella helposti ja nopeasti, niin lainahakumme avulla pääset katsomaan myös ulkomaalaisten pankkien lainatarjonnan.

Ole Varovainen Epäilyttävien Lainapalveluiden Kanssa

Yhteiskunnan digitalisoitumisen myötä ihmisille on erittäin helppoa sekä tarjota lainaa mistä päin maailmaa tahansa että ohjata heitä mainonnan avulla hakemaan lainaa tietyistä paikoista.

Usea meistä törmää tänä päivänä esim. Facebookissa tai sähköpostissa erilaisiin ulkomaisten yritysten lainamainoksiin. Mainoksista suurin osa on toki ihan luotettavien yritysten lanseeraamia mutta joukkoon mahtuu myös hyvin epäilyttäviä virityksiä.

Epäilyttävät lainaviritykset tunnistaa yleensä seuraavista asioista:

  • Mainosteksti on kirjoitettu huonolla Suomen kielellä
  • Mainoksessa luvataan lainaa joko ilman luottotietoja tai tulotietojen tarkistusta
  • Lainan tarjoaja on yksityishenkilö
  • Lainanhakijan henkilötietoja kalastellaan ilman turvallista pankkitunnistautumista
  • Lainan vakuudeksi pyydetään ennakkomaksu

Kun olet hakemassa lainaa ulkomailta, niin vältä yrityksiä/yksityishenkilöitä jos joku ylläolevista osuu kohdalleen. Jos etenet lainaprosessissa tälläisen lainapalvelun kanssa, niin suurella todennäköisyydellä joudut jonkin tasoisen huijauksen kohteeksi.

Pääsääntönä voidaan pitää sitä että aina ennen lainan hakemista tulisi hieman tutustua kyseisen yrityksen luotettavuuteen. Tämä pätee niin kotimaisiin lainantarjoajiin mutta erityisesti ulkomaisiin lainantarjoajiin.

Lainaa Ulkomailta Turvallisesti

Mistä sitten kannattaa lähteä liikkeelle kun haluat hakea lainaa ulkomailta? Olemme arvostelleet sivustollamme lukuisia ulkomaisia pankkeja, joiden kautta voit hakea lainaa turvallisin mielin.

Alla listattuna näistä tällä hetkellä suosituimmat. Klikkaamalla haluamasi lainapalvelun nimeä pääset lukemaan kattavan esittelyn kyseisestä palvelusta.

Norja
Viro
Ruotsi

Kaikki yllämainitut palvelut ovat luotettavia lainantarjoajia ja noudattavat tietoturvassaan samanlaista systeemiä kuin kaikki suurimmat Suomalaiset pankit. Lisäksi lainanhakua helpottaa se että palvelut tarjoavat verkkosivunsa myös suomenkielisinä.

Voiko Lainaa Saada Ulkomailta Ilman Luottotietoja?

Lainan saaminen ulkomailta ilman luottotietoja on lähtökohtaisesti yhtä vaikeaa kuin se on kotimaassa. Ja kuten yllä todettiin jos ulkomainen lainapalvelu tarjoaa lainojansa ilman luottotietoja, niin ainakaan me emme pitäisi kyseistä palvelua kovin luotettavana.

Jos olet menettänyt luottotietosi, niin oikeastaan ainoa tapa saada lainaa on neuvotella asiasta oman pankkisi kanssa. Joskus harvoin pitkä asiakkuus ja hyvä toimeentulo saattavat tukea lainan saamista.

Ulkomaisten Lainojen Hinnat

Lähtökohtaisesti ulkomaisten lainantarjoajien lainahinnat kulkevat aikalailla käsikädessä Suomalaisten vastaavien kanssa. Esim. Suosittu Norjalainen pankki Bank Norwegian tarjoaa lainoilleen todellista vuosikorkoa välille 8,99 % – 22,49 %.

Lainan lopullinen korko määräytyy aina henkilökohtaisesti pankin tekemän riskiarvioinnin perusteella.

Hyvä asia ulkomaisten pankkien rantautumisessa Suomen markkinoille on se että se tulee ja on jo kiristänyt kilpailua lainamarkkinoilla. Tämä tarkoittaa sitä että netin kautta voi nyt ja tulevaisuudessa hakea jo suhteellisen edullista vakuudetonta lainaa.

Löydä Itsellesi Edullisin Laina

Kannattaako Enää Suosia Suomalaista Pankkia?

Onko tilanne huolestuttava kun Suomeen valuu ulkomaalaisia rahoituslaitoksia ja lainojen korot valuvat ulkomaille? Kannattaako Suomalaisen edelleen suosia ainoastaan sitä omaa kivijalkapankkia?

Tottakai on aina parempi jos raha pysyy Suomessa. Siitä on yhteiskunnalle monenlaista hyötyä. Totuus on kuitenkin se että maailman digitalisoitumisen myötä on väistämätöntä että myös pankkien osalta maiden rajat eivät enää päde.

Yksittäisen kuluttajan kannalta katsottuna emme näe tässä juuri mitään negatiivista. Kilpailun kiristyessä lainojen hinnat putoavat ja lainaa voi saada ulkomaiselta pankilta huomattavasti edullisemmin kuin Suomalaiselta vastaavalta. Myös lainojen muut ehdot saattavat olla inhimillisempiä.

Tämä pakottaa myös Suomalaiset pankit tarkastamaan lainahinnoitteluaan.

Myös itse lainasopimuksien teko onnistuu tänä päivänä täysin sähköisesti. Hakeaksesi lainaa esim. Ruotsalaiselta pankilta sinun ei tarvitse matkustaa Tukholmaan lainaneuvotteluihin, vaan voit solmia sopimuksen kotisohvaltasi käsin.

Kilpailu vaikuttaa lainaamisen lisäksi olennaisesti myös säästämiseen. Jo nyt ulkomaiset pankit tarjoavat pääsääntöisesti säästötileilleen parempaa korkoa kuin Suomalaiset pankit.

Voit lukea asiasta lisää: Mikä on paras säästötili – Säästötilien korot vertailussa

Onko Sinulla Kokemuksia Ulkomaisista Pankeista?

Oletko hakenut lainaa ulkomailta?

Kommentoi alle kokemuksistasi asioinnista ulkomaisen pankin kanssa. Näin autat muita kanssakulkijoita löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainapalvelun

Kiitämme palautteesta!

Lainaa ulkomailta – Voiko ulkomaisiin lainapalveluihin luottaa?
4.7 (93.33%) 3 Ääntä

Ylläpito

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *