autolaina

Mistä Autolaina Kannattaa Hankkia?

Tältä sivulta löydät kaikki suosituimmat rahoituspalvelut, joiden kautta voit hakea vakuudetonta autolainaa tilillesi käden käänteessä.

Löydät myös hyödyllistä tietoa autokauppojen hieromiseen ja siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon autorahoitusta etsiessä.

Olemme listanneet alla olevaan taulukkoon kaikki Suomen suosituimmat autolainaa myöntävät palvelut. Katso itsellesi sopivin ja hae autolaina tilillesi.

(Jos et löydä taulukosta sopivaa lainapalvelua itsellesi, niin testaa lainahakuamme)

LainapalveluIkärajaLainasummatMaksuaikaKorkoLue Lisää
23-vuotta1000-60.000 €1-15-vuotta8,99 – 22,49 %Lue Lisää
 18-vuotta100-50,000 €1-15-vuotta4,19 – 50,5 %Lue Lisää
 20-vuotta400-10.000 €1-8-vuotta29,5 – 49,93 %Lue Lisää
 18-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta8 – 27 %Lue Lisää
 20-vuotta1000-3000 €1-5-vuotta34,3 – 63,2 %Lue Lisää
 18-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta4,99 – 50,5 %Lue Lisää
 20-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta4,5-50,5 %Lue Lisää
 18-vuotta100-50.000 €1-15-vuotta4,19 – 50,5 %Lue Lisää
 20-vuotta500-50.000 €1-15-vuotta8-27 %Lue Lisää

Rahoitus Uuden Auton Ostoon

Tuttu tilanne meistä monelle. Uusi menopeli on haaveissa mutta lompakossa ei riitä valuuttaa sen ostoon. Tästä syystä suurin osa Suomalaisista tarvitsee lisärahoitusta auton ostoon.

Meistä moni ei voi mennä autokauppaan, vetää setelitukkua takataskusta ja ajaa autoliikkeestä pihalle uudella unelma-autolla.

Lainaanyt.fi auttaa sinua tässä asiassa. Pyrimme löytämään kuluttajille parhaat vaihtoehdot uuden auton rahoitukseen.

Sivustoltamme löytyy lähes 100 lainapalvelua, joiden kautta voit hakea rahoitusta myös auton ostoon. Vertailemalla lainapalveluita tällä sivustolla säästät sievän summan rahaa, sillä korot eri lainantarjoajien välillä eroavat huomattavasti.

Voit hoitaa uuden auton rahoituksen monella eri tavalla. Vaihtoehtoina ovat esim. pankkilaina, kulutusluotto tai yleensä hieman kalliimpi autoliikkeen tarjoama autorahoitus.

Minkä tahansa näistä vaihtoehdoista valitsetkin, niin kaikista tärkeintä on kilpailuttaa mahdollisimman monta lainantarjoajaa parhaan mahdollisen vaihtoehdon löytämiseksi.

Autolaina Autoliikkeestä?

Autoliikkeet pyrkivät tottakai tänä päivänä tekemään auton ostosta mahdollisimman helppoa ja tarjoamaan autolainaa osamaksulla.

Autoliikkeillä on kuitenkin sopimukset tiettyjen lainapalveluiden kautta eivätkä he täten voi varmuudella tarjota juuri sinulle edullisinta rahoitusta.

Tästä syystä kannattaakin aina vertailla eri lainapalvelut ensin esim. tämän sivuston avulla ennen autoliikkeen tekemän tarjouksen hyväksymistä.

Vertailun jälkeen sinun on helppo valita itsellesi edullisin lainantarjoaja.

Yksi hyvä syy käyttää ulkoista lainantarjoajaa on myös se että saat auton omistukseesi heti, kun maksat sen lainarahalla kokonaisuudessaan. Autoliikkeen rahoittaessa autosi omistussuhde saattaa siirtyä sinulle vasta kun olet maksanut viimeisen lainaerän.

Usein Kysyttyä Autolainoista

Kuinka Paljon Autolainaa Voin Saada?

Tämä riippuu hyvin pitkälle omista tuloistasi ja siitä miten olet raha-asiasi hoitanut. Tämän sivuston kautta löydät lainapalveluita, jotka tarjoavat autolainaa aina 100 eurosta 60.000 euroon asti.

Voinko Hakea Autolainaa Työttömänä?

Yleisesti ottaen työttömänä eli tulottomana lainan saaminen on hyvin hankalaa. Kuitenkin jos olet esim. ostamassa käytettyä autoa, niin alle 2000 euron laina saattaa irrota myös ilman vakituisia tuloja.

Lue lisää näistä lainoista artikkelista lainaa työttömälle.

Tarvitsenko Vakuuksia Autolainaan?

Kaikki tällä sivustolla esitellyt lainapaikat tarjoavat lainaa ilman vakuuksia, joten et tarvitse.

Toki jos sinulla on esittää vakuus lainallesi, niin tässä tapauksessa laina yleensä tulee hieman edullisemmaksi kuin vakuudeton laina.

Vakuudellisten lainojen yhteydessä sinun on kuitenkin usein myös maksettava käsiraha autostasi. Et siis voi saada autoa käyttöösi täysin lainarahalla.

Miten Pitkä Maksuaika Autolainalle Myönnetään?

Maksuaikaa autolainallesi voit saada lainasummasta riippuen normaalisti 1-15-vuotta.

Muista aina että mitä nopeammin maksat autolainasi takaisin, sitä pienemmäksi kokonaiskulut muodostuvat. Kannattaa siis aina suunnitella lainan takaisinmaksu niin nopeaksi kuin mahdollista.

Voinko Saada Autolainaa Jos Minulla On Maksuhäiriömerkintä?

Lainan saaminen ilman luottotietoja on tänä päivänä todella vaikeaa. Kaikki lainapalvelut tarkistavat luottotietosi lainahakemuksen yhteydessä.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä ja tarvitset lainaa, niin suosittelemme neuvottelemaan asiasta oman pankkisi kanssa. Joissain tapauksissa lainaa voidaan myöntää, jos sinulla on riittävät tulot ja olet osoittanut olevasi kykenevä maksamaan velkaasi ajallaan.

Autolaina Vakuudella Vai Ilman?

Jos olet hankkimassa uuden karheaa ja kallista Ferraria, niin suosittelemme vakuudellista lainaa. Vakuudellinen laina on aina edullisempi kuin vakuudeton laina ja suuremmissa lainasummissa kannattaa aina käyttää vakuuksia.

Kalliin auton ostaminen on siis verrattavissa asuntolainaamiseen.

Jos taas olet ostamassa järkevämmän hintaista autoa, niin tällöin vakuudeton laina on hyvä vaihtoehto. Saat lainan nopeasti tilillesi ja auton allesi jopa muutamassa päivässä.

Lisäksi vakuudettomat lainat eivät ole enää kalliita tänä päivänä, kunhan muistat tehdä lainavertailun ennen lainasopimuksen allekirjoittamista.

Mistä Olet Hakenut Autolainaa?

Haluamme kehittää sivustoamme jatkuvasti jotta saisimme kuluttajille mahdollisimman ajantasaista tietoa autolainoista.

Kommentoi siis alle kokemuksistasi autolainan hakemisessa.

Näin autat myös muita autolainan tarpeessa olevia henkilöitä löytämään itselleen sopivan paikan hakea autorahoitusta.

Kiitos palautteestasi!

Autolaina vertailu – Mistä halvin autorahoitus nopeasti?
5 (100%) 5 Ääntä

Katso Myös:

Älä Jää Paitsioon!
Tilaa Uutiskirje
Parhaat lainadiilit, mielenkiintoiset blogikirjoitukset ja runsaasti vinkkejä sekä säästämiseen että sijoittamiseen liittyen suoraan sähköpostiisi.
Emme lähetä roskapostia. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *