uudet lainatKokoamme tälle sivulle kaikki uudet lainat ja vipit vuonna 2017. Löydät alta uudet lainapaikat ja lisäksi pienen esittelyn kustakin palvelusta.

Pikavippien korkokaton myötä uusia laina ja vippipalveluita ei markkinoille tipahtele enää entiseen tapaan mutta edelleen uusia lainapaikkoja avataan tasaiseen tahtiin.

Arvioimme sivustollamme ainoastaan luotettuja yrityksiä, eli voit huoletta käyttää näiden yritysten palveluita lainatarpeisiisi. Olemme lisäksi ottaneet huomioon lainojen yleiset ehdot ja todelliset vuosikorot. Emme siis esim. listaa palveluita, jotka veloittavat lainoistaan tähtitieteellisiä korkoja.

Katso alta itsellesi sopivin uusi lainapaikka ja hae lainaa heti tilillesi. Tarkemmat korko- ja lainaehdot kustakin lainasta löydät siirryttyäsi lainantarjoajan sivuille.

Bank Norwegian

banknorwegianBank Norwegian on vihdoin Suomessa! Lainaa 1000-50000 euroa todella edullisella korolla! Maksuaikaa lainoille jopa 15-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Cashbuddy

cashbuddyCashbuddy tarjoaa 1000-3000 euron suuruista lainaa todella joustavilla maksuajoilla. Lainapäätös heti ja rahat tilillesi minuuteissa!

HAE Lainaa Tästä

Limiitti.fi

Limiitti.fi on uudistanut lainapalvelunsa ja saat sen kautta todella helposti ja nopeasti käyttöösi 2000 euron suuruisen luottolimiitin. Ensimmäinen 300 euron nosto ilman nostokuluja!

HAE Lainaa Tästä

Credigo

credigoCredigon kautta voit hakea markkinoiden edullisimpiin kuuluvaa lainaa 100-2500 euroa. Lainalle saat maksuaikaa parhaillaan jopa 60 kuukautta!

HAE Lainaa Tästä

Eurolimiitti

eurolimiitti1Eurolimiitti on uusi lainapalvelu, jonka kautta saat käyttöösi jopa 3000 euron suuruisen joustoluoton. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen 500 euron noston täysin kuluitta 30 päivän maksuajalla!

HAE Lainaa Tästä

Bank Norwegian Luottokortti

banknorwegianHae käyttöösi edullinen ja monipuolinen luottokortti Bank Norwegianilta. Luottoraja jopa 10000 euroa todella hyvillä eduilla ja edullisilla koroilla.

HAE Lainaa Tästä

Eurovippi

Eurovipiltä saat tilillesi 20-2250 euron suuruisen vipin hetkessä. Ikäraja vain 18-vuotta ja maksuaikaa 7-90 vuorokautta.

HAE Lainaa Tästä

Lantti.fi

Lantti.fi tarjoaa vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti. Kilpailuta itsellesi paras lainatarjous täysin ilmaiseksi!

HAE Lainaa Tästä

Creditstar

Avaa henkilökohtainen 50-2000 euron suuruinen luottotili Creditstarin kautta. Jatkuvan luottotilin avulla pidät raha-asiasi järjestyksessä yllättävien menojen varalle.

HAE Lainaa Tästä

Komplett Bank

Helmikuussa 2017 avattu lainapalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 1000-50 000 euroa nopeasti tilillesi.

HAE Lainaa Tästä

Vippi.fi

Uudistuneen Vippi.fi palvelun kautta voit hakea itsellesi joko 500 tai 2000 euron suuruisen tililuoton nopeasti ja edullisesti

HAE Lainaa Tästä

Avippi

Hae luotettava ja nopea 20-2250 euron suuruinen vippi tilillesi Avipin kautta. Ikäraja 18-vuotta ja maksuaikaa 7-90 vuorokautta.

HAE Lainaa Tästä

Lendo

lendoLendo on vastikään Suomen markkinoille tullut lainanvälittäjä, joka etsii sinulle parhaan lainatarjouksen useiden pankkien joukosta. Lainaa voit hakea jopa 50000 euroon asti.

HAE Lainaa Tästä

Creditgo

Creditgon kautta voit hakea 20-2250 euron suuruisen vipin heti tilillesi. Palvelun ikäraja on 18-vuotta ja maksuaikaa myönnetään 7-30 vuorokautta.

HAE Lainaa Tästä

Lainalaitos

Lainalaitos kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten joukosta. Hae lainaa jopa 30000 euroa!

HAE Lainaa Tästä

Saldo

Saldon kautta voit hakea nopeasti 100-2000 euron suuruista tililuottoa käyttöösi. Nosta rahaa tilillesi aina halutessasi minä kellon ikana tahansa.

HAE Lainaa Tästä

Tonnilaina

aasa-tonnilainaTonnilainan kautta voit sen nimen mukaisesti hakea itsellesi 1000 euron lainan todella nopeasti ja helposti. Lainan takaisinmaksuaika on aina kiinteä 19 kuukautta.

HAE Lainaa Tästä

Zmarta

zmarta1Zmartan kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 50000 euroa! Palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen useiden eri rahoituslaitosten kautta.

HAE Lainaa Tästä

Credit24

credit24-lainaaCredit24 ei sinällään ole uusi lainapalvelu mutta listaamme sen tänne, koska se on uudistanut lainapalvelunsa täysin. Vanhanmallisen kulutusluoton sijasta Credit24 tarjoaa nykyään joustolimiittiä. Voit haea joustolimiittiä 100-4000 euroa ja pystyt itse määrittämään joustavasti miten lyhennät luottoasi. Aina kun luotollasi on tilaa, niin voit nostaa sitä lisää limiittiisi asti.

HAE Lainaa Tästä

Lainaa24.fi

lainaa24Lainaa24 on uuden ajan kotimainen lainapalvelu, jonka avulla tavoitat yhdellä hakemuksella monta lainantarjoajaa. Palvelun kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500-50000 euroa.

HAE Lainaa Tästä

NordCredit

nordcreditHae käyttöösi kätevä joustoluotto NordCreditin kautta. Luottorajasi on jopa 3000 euroa, josta voit tehdä nostoja tilillesi milloin itse haluat.

HAE Lainaa Tästä

Ekstraluotto

ekstraluottoEkstraluotto on uusi lainapalvelu, joka kautta voit hakea 2100 euron suuruista jatkuvaa tililuottoa käyttöösi. Palvelun ikäraja on 21-vuotta ja lainahakemus on aina ilmainen.

HAE Lainaa Tästä

Fleksiluotto

fleksiluottoFleksiluotto tarjoaa käyttöösi virtuaalisen luottotilin 2100 euroon asti ilman avausmaksuja. Nosta luottoa tilillesi aina halutessasi ja maksat kuluja ainoastaan nostetusta summasta.

HAE Lainaa Tästä

Risicum

risicumRisicum on tehnyt paluun lainamarkkinoille! Uuden lainapalvelun kautta voit hakea joko 500-1000 euron suuruista kulutusluottoa tai joustolainaa 2050 euroon asti. Palvelun ikäraja on 20-vuotta.

HAE Lainaa Tästä

Yleislaina

yleislainaYleislainalta voit hakea 500-2000 euron vanhanmallisia kulutusluottoja 3-24 kuukauden maksuajalla. Hakemuksen täytettyäsi Yleislaina lähettää sinulle luottosopimuksen postitse allekirjoitettavaksi. Voit myös valita sähköoisen allekirjoituksen, jolloin sopimus lähetetään sähköpostiisi ja allekirjoitat sen verkkopankkitunnuksillasi. Käyttämällä sähköistä allekirjoitusta saat rahat tilillesi luonnollisesti huomattavasti nopeammin.

HAE Lainaa Tästä

Vippi.fi

vippi.fiVippi.fi on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa tätä nykyä 50-2000 euron suuruista tililuottoa 22-vuotta täyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille suomen kansalaisille.

HAE Lainaa Tästä

Euro24

euro24-luottoEuro24 tarjoaa jatkuvaa tililuottoa suomessa asuville 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Luoton hakeminen on ilmaista ja saat rahat tilillesi parhaimmillaan 15 minuutissa.

HAE Lainaa Tästä

Ottoraha

ottorahaOttoraha myöntää 20-1000 euron suuruisia pikavippejä 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Lainahakemus on helppo, nopea ja ilmainen. Maksuaikaa vipille saat 7-90 vuorokautta.

HAE Lainaa Tästä

Orkia

orkiaOrkialta voit hakea pikalainaa yllättäviin menoihin 20-1000 euroa. Lainaa myönnetään 18-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille ja laina-ajan voit valita 7-90 vuorokauden väliltä.

HAE Lainaa Tästä

Omalaina

omalainaOmalaina tarjoaa 100-50000 euron kulutusluottoja 1-10 vuoden maksuajalla. Omalaina etsii sinulle sopivimman ja edullisimman lainan lukuisten pankkien ja rahoituslaitosten joukosta. Palvelu on Suomalainen, luotettava ja nopea. Saat lainan tilillesi jopa saman päivän aikana.

HAE Lainaa Tästä

Lainaamo

lainaamoLainaamo tarjoaa 500-15000 euron suuruisia kulutusluottoja 18-vuotta tyttäneille raha-asiansa moitteetta hoitaneille henkilöille. Joustavan maksuajan voit valita 1-12 vuoden väliltä riippuen lainasumman koosta. Lainaa voit hakea Lainaamon sivuilla helpolla verkkohakemuksella ja lainapäätöksen saat välittömästi. Lainaamo myöntää luotot ilman takaajia tai vakuuksia.

HAE Lainaa Tästä

Finnlaina

finnlainaFinlainan pikalaina tarjoaa helpottavan ratkaisun äkilliseen pieneen rahapulaan. Lainasumman voi valita 20-1000 euron väliltä, maksuaikaa saa 7-90 vuorokautta ja palvelun ikäraja on 18 vuotta. Finnlaina on täysin Suomalainen yritys ja sen kautta on mahdollista hakea lainaa myös tekstiviestillä verkkohakemuksen lisäksi.

HAE Lainaa Tästä

Lainaaja

lainaajaLainaaja.fi on uusi lainapalvelu, jossa ihmiset pystyvät lainaamaan rahaa toisilleen. Perinteiseen pankkien myöntämiin lainoihin verrattuna vertaislainaaminen on lainanottajille usein tapa ottaa lainaa. Lainan korot ovat tällä tavalla lainatessa usein pienemmät, kuin perinteisissä kulutusluotoissa. Lainaajasta voit saada lainaa 200-5000 euroa 4-36 kuukauden maksuajalla.

HAE Lainaa Tästä

Luottoraha

luottorahaLuottoraha tarjoaa vastuullisia rahoitusratkaisuja kuluttajille. Se myöntää lainaa 2000 euroa 20 vuotta täyttäneille Suomessa vakituisesti asuville henkilöille. Voit nostaa luottoa tilillesi aina niin halutessasi 2000 euron luottorajasi puitteissa. Luoton hakeminen tapahtuu helpolla verkkohakemuksella ja asiakas tunnistetaan verkkopankkitunnusten avulla. Tämän jälkeen saat luottotarjouksen heti.

HAE Lainaa Tästä

Suomilimiitti

suomilimiittiSuomilimiitti tarjoaa 100-2000 euron suurista luottorajaa käyttöösi. Voit tehdä nostoja valitsemasi luottorajan puitteissa milloin haluat. Palvelu toimii siis samalla tavalla kuin luottokortit. Luottoa haetaan ilmaisen verkkohakemuksen avulla ja tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla. Ikäraja palveluun on 18 vuotta ja luoton saaminen edellyttää puhtaita luottotietoja.

HAE Lainaa Tästä

Fellow Finance

fellow-financeFellow Finance on vertaislainapalvelu, jonka kautta voit hakea 500-10000 euron suuruisia lainoja. Täytä ilmainen lainahakemus ja saat sijoittajilta tarjouksen hakemuksesi perusteella.

HAE Lainaa Tästä

Toivottavasti löysit lainatarpeisiisi sopivan uuden lainapaikan! Päivitämme tälle sivulle uusia lainoja aina kun saamme niitä tietoomme. Jos haluat ehdottaa lainapaikkaa meille, niin ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.

Kirjoittaja: Jyri Hagman