Fellow Finance – Lainaa 500-15 000 Euroa

Fellow finance
  • Lainatuote: Vertaislaina
  • Maksuaikaa 24-84 kuukautta
  • Ikäraja 20 vuotta
  • Lainaa 500-15000 euroa

HAE Fellow Finance Lainaa Klikkaamalla Tästä

Fellow Finance Perustiedot

Fellow Finance tarjoaa lainaa suomalaisilta suomalaisille. Palvelun perusidea on pähkinänkuoressa se että palvelun avulla lainan tarpeessa olevat ihmiset yhdistävät voimansa niiden ihmisten kanssa, joilla on rahaa lainata.

Lainaa voit hakea jopa 10.000 euroon asti. Lainan saamisen perusedellytyksenä on se että olet yli 20 vuotias suomalainen ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta. Maksuaikaa lainallesi saat jopa 84 kuukautta ja kaikki lainat myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia.

Lainaa voit hakea 100 % luottamuksella. Fellow Finance pitää aina lainan hakijan ja myöntäjän tiedot nimettöminä.

Miten Vertaislainaaminen Toimii Käytännössä?

Vertaislainaaminen käytännössä pienentää lainaajan kuluja verrattuna muihin netissä toimiviin lainapalveluihin ja taas vastaavasti kasvattaa sijoittajan tuottoa. Sijoittajat tarjoavat sinulle lainaa hakemuksesi perusteella ja jos ehdot miellyttävät sinua, niin voit nostaa lainan tilillesi.

Vertaislainan hakeminen Fellow Financen kautta on nopeaa, ilmaista ja helppoa. Täytät ensin sähköisen lainahakemuksen Fellow Financen sivuilla, jonka jälkeen saat lainapäätöksen heti ja rahat tilillesi parhaimmillaan tunnissa. Huom! Lainahakemus ei sido sinua mihinkään ja se on ilmainen, eli se kannattaa ehdottomasti täyttää.

Yhteenveto

Vertaislainaaminen on suht uusi käsite Suomessa mutta se on erittäin toimiva vaihtoehto perinteiselle lainaamiselle. Voit parhaassa tapauksessa kilpailuttaa lainoja ja näin ollen säästät yleensä lainan koroissa mukavia summia.

Fellow Finance on luotettava vertaislainapalvelu ja suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan, jos olet keskisuuren lainan tarpeessa.

Yhteystiedot

  • WWW-osoite: www.fellowfinance.fi
  • Asiakaspalvelu: 0203 80101 (ma-pe 9-17)
  • Sähköposti: [email protected]
  • Osoite: Fellow Finance, Ratakatu 1 b A 10, 00120 Helsinki

HAE Fellow Finance Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kirjoittaja: Jyri Hagman