Eurolimiitti – Ensilainaa korottomasti 500 euroa

Eurolimiitti
  • Lainatuote: Tililuotto
  • Jatkuva luotto
  • Ikäraja 21 vuotta
  • Luottoa 10-3000 euroa

HAE Eurolimiittiä Klikkaamalla Tästä

500 Euron Koroton Ensilaina

Eurolimiitti tarjoaa asiakkailleen 10-3000 euron suuruista jatkuvaa tililuottoa. Palvelun erikoisuutena on se, että saat ensimmäisen 500 euron lainan täysin ilman kuluja tai korkoja. Kun siis maksat tämän korottoman ensilainan takaisin 30 vuorokauden sisällä, niin et joudu maksamaan siitä mitään kuluja.

Kuka Voi Hakea Lainaa Eurolimiitiltä?

Voit hakea tililuottoa eurolimiitiltä, jos olet 21-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Sinulta tulee myös löytyä sähköpostiosoite, matkapuhelinnumero sekä verkkopankkitunnukset. Lainaa voit hakea eurolimiitin sivuilta löytyvän ilmaisen nettihakemuksen avulla. Hyväksytyn lainapäätöksen saatuasi, voit alkaa tekemään nostoja luottotililtäsi valitsemasi luottorajan puitteissa.

Eurolimiitin luotto kannattaa hakea vaikka vararahastoksi pahan päivän varalle, sillä alat maksamaan kuluja luotostasi vasta siinä vaiheessa kun nostat sitä tilillesi.

Luoton Korot Ja Kulut

Eurolimiitti on useaan muuhun vastaavanlaiseen tililuottoon verrattuna suhteellisen edullinen. Siinä ei ole minkäänlaisia kiinteitä maksuja tai muitakaan piilokuluja. Maksat siis ainoastaan nostopalkkioita sekä korkoja.

Alla vertailussa muutama netissä tililuottoja myöntävä paikka:

eurolimiitti-vertailu

Maksuvapaat Kuukaudet

Moni netin lainapaikka myöntää maksuvapaita kuukausia asiakkailleen tänä päivänä. Yleensä maksuvapaita kuukausia on mahdollista hakea 1-2 kertaa vuodessa. Eurolimiitti pistää tässäkin paremmaksi, sillä sen kautta voit hakea jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Joustavuutta siis löytyy tarvittaessa. Maksuvapaita kuukausia voit hakea kirjautumalla palveluun tai soittamalla Eurolimiitin asiakaspalveluun.

Luoton Takaisinmaksu

Eurolimiitin luottoa lyhennetään kuukausittain. Eurolimiitti lähettää sinulle kuukausittain laskun joko paperilaskuna tai sähköpostitse. Laskusta löytyy ohjeet luoton maksamiseen. Luoton minimilyhennys on 10 % avoimesta summasta mutta voit toki halutessasi maksaa luottoa takaisin enemmänkin kerralla.

Lainaa Tekstiviestillä

Eurolimiitin kautta voit hakea lainaa kätevästi myös tekstiviestillä:

eurolimiitti-tekstiviesti

Yrityksestä

Eurolimiitin omistaa J.W-Yhtiöt Oy, joka jo vuodesta 2006 lähtien on tarjonnut lainapalveluita yli 100 000 Suomalaiselle asiakkaalle. Kyseessä on siis pitkään alalla toiminut luotettava lainapalvelu.

Eurolimiitin kautta kannattaa ehdottomasti hakea tililuotto käyttöön muutamasta syystä. Palvelu on edullinen verrattuna moneen muuhun netissä tililuottoa tarjoavaan palveluun, sen kautta saat ilmaista ensilainaa 500 euroon asti ja sinulla on mahdollisuus jopa 3 maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Yhteystiedot

  • WWW-osoite: www.eurolimiitti.fi
  • Asiakaspalvelu: 03 3399 3601 (ma-su 8-22)
  • Sähköposti: [email protected]
  • Osoite: J.W.-Yhtiöt Oy, Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti

Klikkaa alta itsesi Eurolimiitin lainahakemukseen ja hae edullinen tililuotto tilillesi jo tänään!

HAE Eurolimiittiä Klikkaamalla Tästä

Kirjoittaja: Jyri Hagman