Etua.fi – Kulutusluottoa 2000-50 000 euroa

Etua
 • Lainatuote: Kulutusluotto/Joustoluotto
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Ikäraja 22 vuotta
 • Lainaa 2000 – 50 000 euroa

HAE Etua Lainaa Klikkaamalla Tästä

Etua.fi perustiedot

Etua.fi on Suomen ensimmäisiä netissä pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä yritys. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja sen tavoitteena on auttaa kuluttajia arkipäivän raha-asioissa.

Etua toimii yhteistyössä Suomen johtavien finanssialan toimijoiden kanssa. Toisin sanoen yritys ei itse myönnä lainaa, vaan välittää netin kautta tulleet lainahakemukset eteenpäin ja etsii sinulle tarpeisiisi parhaiten sopivan lainapalvelun.

Palvelu on erittäin kätevä kuluttajan kannalta koska sinun ei tarvitse itse vertailla lukuisia lainantarjoajia, vaan Etua.fi hoitaa sen puolestasi. Palvelu on täysin maksuton ja itse lainatarjoukset saat suoraan rahoitusyhtiöiltä ilman välikäsiä.

Lainan saamisen edellytykset

Saadaksesi etua.fi kulutusluottoa, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Puhdas luottotietorekisteri
 • Vakinainen osoite Suomessa
 • 22 vuoden ikä
 • Vähintään 850 euron kuukausitulot

Lainojen yhdistäminen

Etua.fi on kätevä palvelu nykyisten kulutusluottojesi ja muiden lainojesi yhdistämiseen. Lainojen yhdistäminen on yleensä järkevää siinä vaiheessa, kun lainojen kuukausieristä selviytyminen on hankalaa. Yhdistämällä lainat, saat alennettua kuukausierän sinulle sopivaksi ja rahaa jää jälleen myös muihin hankintoihin.

Jos haluat yhdistää lainasi, niin siirry Etua.fi palveluun, täytä yhdistettävien lainojen tiedot ja valitse sopiva lainamäärä sekä kuukausierä. Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan lähettää hakemuslomake ja jäädä odottelemaan sinulle sopivaa tarjousta.

Etua.fi asuntolaina

Kulutusluottojen lisäksi Etua tarjoaa samantyyppistä palvelua asuntolainojen osalta. Palvelun kautta voit joko hakea uutta asuntolainaa, tai kilpailuttaa nykyisen lainasi. Kuten kulutusluotoissakin, niin saat asuntolainan osalta yhdellä hakemuksella monta tarjousta ja voit valita niistä itsellesi sopivimman. Paljon helpompaa kuin asuntolainan vertailu monen eri pankin sivuilla tai konttoreissa!

Etuan sivuilla voit myös itse laskea laskureilla esim. asuntolainasi korkoja, lainan määrää eri viitekoroilla ja voit myös vertailla paljon eri lyhennystavat vaikuttavat lainan kokonaiskustannuksiin.

Asiakaspalvelu

Saat yhteyden Etuan asiakaspalveluun joko puhelimitse, sähköpostitse tai palautelomakkeen kautta. Puhelinpalvelu toimii arkisin klo 10-15 välisenä aikana. Voit myös jättää soittopyynnön palveluun jos haluat että sinuun päin otetaan yhteyttä.

Parhaiten tavoitat Etuan asiakaspalvelijat sähköpostitse. Viesteihin pyritään aina vastaamaan jo saman päivän aikana. Jos tarvitset edullista lainaa nopeasti tilillesi, niin klikkaa alta ja hae lainaa jo tänään Etuan kautta.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.etua.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 2316 3611 (ma-pe 10-15)
 • Sähköposti: [email protected]
 • Osoite: Etua Oy, Kalevankatu 12, 00100 Helsinki

HAE Etua Lainaa Klikkaamalla Tästä

Kirjoittaja: Jyri Hagman