Ellos – Lainaa 100-2500 euroa

Ellos
  • Lainatuote: Kulutusluotto
  • Maksuaikaa 1-5 vuotta
  • Ikäraja 25-vuotta
  • Lainaa 100-2500 euroa
HAE Ellos Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää Ellos lainaa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen ja edullisempaan lainapalveluun.)

Ellos Yksityislainan perustiedot

Ellos yksityislainaa saat aina ilman takaajia tai vakuuksia. Riittää kun sitoudut maksamaan lainan takaisin sovitun maksuajan puitteissa. Lainan määrän voit valita 100-2500 euron väliltä ja maksuajan 1-5 vuoden väliltä. Lainan kuukausierä määräytyy valitsemasi summan ja maksuajan mukaan.

Lainanhakijalta vaaditaan:

  • 25-79 vuoden ikä
  • Raha-asioiden moitteeton hoito. Sinulla ei siis saa olla luottohäiriömerkintöjä.
  • Säännölliset palkka- tai eläketulot, joiden tulee olla vähintään 800 euroa kuukaudessa.

Muutama esimerkki Ellos lainasta:

800 euron laina 2 vuoden maksuajalla kustantaa sinulle kuukaudessa 43 euroa ja lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalta ovat 251,20 euroa. Maksat siis takaisin yhteensä 1051,20 euroa.

2000 euron laina 4 vuoden maksuajalla kustantaa sinulle 69,30 euroa kuukaudessa ja lainan kokonaiskustannukset koko laina-ajalta ovat 1326,40 euroa. Maksat siis takaisin yhteensä 3326,40 euroa.

Tutustu lainavaihtoehtoihin tarkemmin klikkaamalla tästä.

Lainalaskuri

Elloksen sivuilta löydät kätevän lainalaskurin, jolla voit helposti
selvitellä kuukausieräsi suuruuden. Kokeilemalla eri maksuaikoja ja summia löydät nopeasti itsellesi sopivan kuukausierän lainallesi.

Ellos yksityislainan todellinen vuosikorko on 31,37 %, mikä on lainamarkkinoilla melko kilpailukykyinen korko. Ellos ei peri myöskään lainasta ylimääräisiä avaus/lainanhoitomaksuja.

Finaref Lainaturva

Ellos tarjoaa Finaref lainaturvalla vakuutuksen lainallesi. Vakuutus maksaa lainasi kokonaisuudessaan takaisin, jos esim. sairastut vakavasti. Lainaturvahakemuksen voit allekirjoittaa sähköisesti samaan aikaan lainahakemuksen kanssa.

Lainaturvan vakuutusmaksu on 0,6 % koko velkasaldosta, eli se on todella edullinen ratkaisu varautua ikäviin yllätyksiin. Jos esim. lainasi summa on 800 euroa, niin maksat lainaturvasta 4,80 euroa kuukaudessa. Kuukausimaksut tietenkin pienenevät sitä mukaan kun lyhennät lainaasi.

Tutustu lainaturvaan ja sen ehtoihin tarkemmin Elloksen nettisivuilla.

Asiakaspalvelu

Jos sinua mietityttää jokin asia lainassasi tai lainaturvassasi, niin voit ottaa yhteyttä Elloksen asiakaspalveluun. Elloksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8-18 välisenä aikana ja yhteyttä voit ottaa joko puhelimitse, sähköpostitse tai nettisivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Lopuksi

Ellos yksityislainan tarjoaa Finaref Oy, joka on tarjonnut lainapalveluja yksityishenkilöille Suomessa jo vuodesta 1995 alkaen. Yrityksen toiminta ja palvelut ovat luotettavia ja lainaanyt.fi voikin lämpimästi suositella Ellos yksityislainaa, jos olet akuutissa rahan tarpeessa ja tarvitset lainaa heti.

 HAE Ellos Lainaa Klikkaamalla Tästä

(Emme suosittele enää Ellos lainaa asiakkaillemme. Klikkaamalla yläpuolelta pääset kuitenkin vaihtoehtoiseen lainapalveluun.)

Kirjoittaja: Jyri Hagman