Kulutusluotto Heti Tilillesi?

Jos tarvitset lainaa nopeasti, niin olet saapunut oikeaan paikkaan. Alta löydät kaikki netin lainapaikat, joiden kautta voit hakea kulutusluoton tilillesi jopa 15-minuutissa. Valitse itsellesi sopivin lainapalvelu ja hae kulutusluotto tilillesi jo tänään!

Jos haluat tutustua valitsemaasi lainapaikkaan tarkemmin, niin voit lukea tarkemman esittelyn lainapaikat osiossa sivustollamme. Kannattaa tutustua myös lainavertailuihimme ja katsastaa minkälaisia kuluja sinulle kertyy eri lainapaikkojen osalta haluamasi lainasumman ja maksuajan perusteella

Ostosraha

ostosraha1Ostosrahan kautta voit hakea kulutusluottoa 400-10000 euroa jopa 72 kuukauden maksuajalla. Välitön lainapäätös ja rahat tilillesi 15-minuutissa!

HAE Lainaa Tästä

Ekstraluotto

ekstraluottoEkstraluoton kautta saat käyttöösi 2100 euron suuruisen tililuoton. Jos lainapäätös on myönteinen, niin rahat siirretään tilillesi muutamassa minuutissa!

HAE Lainaa Tästä

Euroloan

euroloanHae joko 500 euron suuruinen pikaluotto tai jopa 5000 euron jatkuva luotto käyttöösi Euroloanilta. Luotonhaku vie aikaa 5 minuuttia ja saat luottopäätöksen välittömästi.

HAE Lainaa Tästä

Vivus

vivus1Vivus tarjoaa nopeasti pientä vippiä tilillesi. Täytä hakemus Vivuksen sivuilla ja saat luottopäätöksen heti. Vivuksen kautta saat ensimmäisen vipin aina täysin ilman korkoa!

HAE Lainaa Tästä

Limiitti

limiittiLimiitti.fi palvelun kautta voit hakea luottoa 50-2000 euroa. Täytettyäsi lainahakemuksen, saat luottopäätöksen heti ja rahat siirretään tilillesi välittömästi.

HAE Lainaa Tästä

Credit24

credit24-lainaaCredit24 on tunnettu ja luotettava lainapalvelu. Palvelun kautta saat kätevästi ja nopeasti käyttöösi jopa 3000 euron suuruisen joustoluoton.

HAE Lainaa Tästä

Halino

halinoHae kulutusluotto heti tilillesi Halinolta. Voit hakea kulutusluottoa jopa 6000 euroa erittäin joustavilla maksuajoilla.

HAE Lainaa Tästä

Orkia

orkiaHae pikavippiä Orkian kautta! Saat lainapäätöksen heti hakemuksen täyttämisen jälkeen ja rahat tilillesi välittömästi. Vippiä voit hakea Orkilta 20-1000 euroa.

HAE Lainaa Tästä

Hae kauttamme kulutusluotto heti tilillesi!

kulutusluotto-hetiSivuillamme voit vertailla eri luotonantajien tarjoamia kulutusluottoja ja hakea kulutusluottoa heti tilillesi ilman vakuuksia ja takaajia.

Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse sopivin kulutusluotto kymmenien lainapalveluiden joukosta.

Nopean pikaluoton tarve tulee lähes aina yhtäkkiä ja silloin kun sitä tarvitsee, pitäisi heti tietää mistä rahaa saa helposti ja nopeasti.

Ennakoimalla tilanteen pystyt kuitenkin varmistamaan, mistä ja miten saat rahat nopeasti käyttöösi.

Voit esimerkiksi hakea kulutusluottopäätöksen valmiiksi miltä tahansa lainapalvelulta ja nostaa lainaa vasta kun tarvitset sitä.

Kulutusluotto on kertaluontoinen luotto, joka on tarkoitettu suurempien kulutushyödykkeiden ja hankintojen rahoittamiseen.

Tällaisia hankintoja ovat tyypillisesti autot, kodinkoneet, huonekalut, lomamatkat tai häät. Monet luotonantajat myöntävät kulutusluottoa heti hakijan tilille, verkkohakemuksen täyttämisen jälkeen.

Tyypilliset Kulutusluotot

Tyypillisiä kulutusluottoja ovat rahoitusyhtiöiden myöntämät vakuudettomat kulutusluotot, jotka tavallisesti nostetaan kertaluottona lainanottajan tilille.

Kulutusluotoiksi lasketaan myös tililuotot ja luottokorttiluotot, joissa luotto on jatkuvasti luotonottajan käytettävissä ennalta sovitun luottorajan mukaisesti.

Kulutusluottoja tarjoavat pankit, rahoitusyhtiöt, luottokorttiyhtiöt, kauppaliikkeet, matkanjärjestäjät ja postimyyntiyritykset. Luottojen määrät ja luottoehdot vaihtelevat suuresti. Luotonantajat myöntävät kulutusluottoa 400 – 50 000 euron välillä.

Kulutusluottoa Nopeasti Tilille

Kulutusluotto internetistä on usein nopein ja helpoin tapa saada lainaa nopeasti. Verkossa on lukuisia kulutusluottojen tarjoajia, joiden kautta lainaaminen on edullista, helppoa ja nopeaa.

Useilta lainapalveluilta on myös mahdollista saada luottoa heti, jopa 15 minuutissa, varsinkin silloin kun kyse on pienemmistä lainasummista. Jos lainasumma alkaa lähenemään kymmeniä tuhansia, menee lainanhaussa kauemmmin, normaalisti 1-2 vuorokauden ajan, riippuen tietysti yrityksestä, mistä lainaa ottaa.

Tutustu eri rahoitusyhtiöiden tarjoamiin vaihtoehtoihin ja hae kulutusluotto heti tilillesi.

(Jos et löydä tältä sivulta haluamaasi lainapalvelua, niin kannattaa katsastaa myös esim. luottoapaja.fi sivusto)

Kulutusluoton Ominaisuudet

Eri rahoitusyhtiöiden tarjoamat kulutusluottojen ominaisuudet vaihtelevat suuresti. Kulutusluoton hinta koostuu luotosta perittävästä korosta ja luoton muista kustannuksista.

Muita kustannuksia ovat luoton avausmaksu ja kuukausittain perittävä luoton hoitomaksu. Kulutusluotoista perittävät avausmaksut vaihtelevat tyypillisesti 50-350 euron välillä ja lainanhoitomaksut vaihtelevat 2-10 euron välillä kuukaudessa.

Kulutusluottojen nimelliskorot ovat tyypillisesti 6-40%.

Kulutusluottojen Kustannukset

Kulutusluottojen kustannuksia pystyy parhaiten vertailemaan todellisen vuosikoron avulla. Luotonatanjan on ilmoitettava todellinen vuosikorko ennen sopimussuhteen syntymistä.

Todellinen vuosikorko ottaa huomioon kulutusluoton nimelliskoron ja luottoon liittyvät kustannukset. Tarjolla olevien kulutusluottojen todelliset vuosikorot vaihtelevat tavallisesti 7-35% välillä, riippuen luoton myöntäjästä, määrästä ja hakijan antamista tiedoista. Eri lainapalveluiden vertailu siis kannattaa.

Kuka Voi Hakea?

Tavallisesti kulutusluoton hakijan tulee olla vähintän 20 vuotias, asua vakituisesti Suomessa, eikä hakijalla tule olla aikaisempiä merkintöjä luottotiedoissa, eli luottotiedot tulee olla kunnossa.

Vakuudettoman kulutusluoton myöntäminen edellyttää aina luottopäätöksen tekemistä. Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat lainapäätöstä tehdessään lainanhakijan kykyä maksaa lainan lyhennyksiä ja korkoja.

Maksukyvyn kannalta lainanantajille merkittävimmät tekijät ovat säännölliset tulot ja se, että lainanhoitokulujen jälkeen hakijalle jää vielä rahaa elämiseen ja muihin kuluihin.

Kirjoittaja: Jyri Hagman