Tiesitkö että netin kautta voit saada useasta paikasta ilmaisen ensilainan, eli toisin sanoen et joudu maksamaan lainasta minkäänlaisia korkoja tai muita kuluja. Olemme listanneet alle kaikki lainapaikat, jotka myöntävät korotonta lainaa asiakkailleen netissä. Esim. Suomilimiitin kautta voit saada jopa 1000 euron suuruisen ensilainan ilman kuluja.

Lainapaikka Lainasumma Laina-aika Ikäraja Hae Lainaa
vivus-logo 10-400 € 30 vrk 20-vuotta Hae Ilmainen Ensilaina
ferratum 50-300 € 7-30 vrk 20-vuotta Hae Ilmainen Ensilaina
 suomilimiitti-logo1  10-1000 €  30-60 vrk  18-vuotta  Hae Ilmainen Ensilaina
 nordcredit  100-300 €  14 vrk 18-vuotta   Hae Ilmainen Ensilaina
 Eurolimiitti.fi  10-500 €  30 vrk  21-vuotta  Hae Ilmainen Ensilaina

Miten Haen Ilmaisen Ensilainan?

Korottoman lainan hakeminen on todella helppoa. Lainaa voit hakea haluamasi lainapalvelun sivuilta löytyvän lainahakemuksen avulla. Lainaan täytetään ensin perustiedot itsestä, jonka jälkeen tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla. Sinulta tulee siis löytyä jonkun Suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset, jotta lainan hakeminen on mahdollista.

Kun laina on myönnetty ja maksettu, niin saat jatkoa ajatellen käyttöösi henkilökohtaisen PIN-koodin, jonka avulla voit jatkossa hakea lainaa myös tekstiviestillä tai oman lainapalvelusi sivujen kautta. Lainaa voit hakea lisää siinä vaiheessa, kun olet maksanut ilmaisen ensilainasi pois kokonaisuudessaan.

Lainasummat Ja Takaisinmaksu

Korottomien lainojen summat liikkuvat 10-1000 euron välillä. Suosituimmat summat taas liikkuvat 200-500 euron välillä. Laina-ajat ovat yleensä 30 päivän luokkaa. Ilmainen ensilaina on todella kätevä ratkaisu, jos tarvitset lainaa netistä heti ja tiedät pystyväsi maksamaan lainan takaisin esim. seuraavana palkkapäivänä. Tältä sivulta löydät kaikki korotonta pikavippiä myöntävät paikat, mutta jos haluat tutustua myös muihin lainapaikkoihin, niin katsasta esim. sivustomme lainaa 500 euroa tarjoukset!

Hyödynnä Kuluton Laina

Lainapalvelut tarjoavat kulutonta lainaa koska haluavat houkutella asiakkaita lisää itselleen ja hyötyvät siitä, että asiakas saattaa jatkossa ottaa lisää lainaa saman yrityksen kautta. Vaikka kuluton laina on yrityksille tapa houkutella asiakkaita, niin se on myös kuluttajan kannalta ehdottoman hyvä asia, mikä kannattaa hyödyntää varsinkin silloin jos olet pienen ja pikaisen vipin tarpeessa.

Hakemalla kulutonta luottoa säästät selvää rahaa. Esim jos haet 300 euron lainan ferratumin kautta, niin säästät koroissa ja kuluissa 63 euroa korolliseen lainaan verrattuna. Vivuksen kautta taas 400 euron lainassa säästät noin 60 euroa. Kannattaa siis ehdottomasti hyöydyntää lainapalveluiden tarjoamat ilmaiset lainat!

Toivottavasti sait hyödyllisiä vinkkejä tältä sivulta ja pääset hakemaan ilmaisen ensilainan tilillesi jo tänään!

Kirjoittaja: Jyri Hagman