Asuntolainan Kilpailutus

Oletko kiinnostunut kilpailuttamaan asuntolainasi? Kerromme tällä sivulla miten voit kilpailuttaa asuntolainasi kätevästi netissä muutamassa minuutissa! Jos olet kyllästynyt maksamaan korkeita korkoja asuntolainastasi tai olet vasta hakemassa uutta asuntolainaa, niin suosittelemme tutustumaan Etua.fi palveluun.

Etua.fi on palvelu, jonka kautta saat yhdellä helpolla nettihakemuksella tarjouksia asuntolainaan monen eri pankin kautta. Säästät siis aikaa ja vaivaa eikä sinun tarvitse juosta monessa pankissa asuntolainan perässä. Saamistasi tarjouksista valitset itsellesi parhaiten sopivan ja neuvottelet lainan tämän pankin kanssa. Kätevää eikö totta?

Parasta tässä on se että asuntolainan kilpailuttaminen on sinulle täysin maksutonta!

Mikä On Etua.fi Palvelu?

Etua.fi on lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit asuntolainojen lisäksi kilpailuttaa eri rahoituslaitosten kulutusluotot. Palvelu on toiminut Suomen markkinoilla jo vuodesta 2008 lähtien ja on noussut erittäin suosituksi kuluttajien keskuudessa.

Palvelun käyttö on erittäin vaivatonta ja nopeaa. Yhdellä ilmaisella nettihakemuksella saat useita eri tarjouksia eri rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Tämä säästää huomattavasti aikaasi koska sinun ei tarvitse itse etsiä juuri sinulle sopivinta lainatarjousta satojen rahoituspaalveluiden joukosta.

Miksi Kilpailuttaa Asuntolaina?

Asuntolaina kannattaa ehdottomasti aina kilpailuttaa. Lainan suuruus on yleensä yli 100 000 euroa joten pienikin ero eri pankkien koroissa tarkoittaa pitkällä aikavälillä tuhansien eurojen säästöjä.

Alla muutamia pointteja miksi asuntolaina kannattaa kilpiluttaa juuri Etua.fi palvelun kautta:

  • Saat yhdellä hakemuksella monta lainatarjousta
  • Voit helposti vertailla tarjouksia keskenään
  • Säästät selvää rahaa löytämällä kaikista edullisimman asuntolainan
  • Lainahakemus on sinulle aina maksuton
  • Myös vanhan asuntolainan kilpailutus onnistuu minuuteissa
  • Ikäraja palveluun 20-vuotta
  • Et sitoudu mihinkään hakemuksen täyttämällä

Klikkaa siis alta itsesi hakemukseen ja kilpailuta asuntolainasi jo tänään!

Klikkaa Tästä Ja Kilpailuta Asuntolainasi Etua.fi Palvelun Avulla!

 

Kirjoittaja: Jyri Hagman